Cum s-a răzbunat fostul iubit pe Andreea Mantea

Anca Bratu, 27 octombrie 2014, Ora 11:37

  • print
  • |
cum-s-a-razbunat-fostul-iubit-pe-andreea-mantea-44077-1.jpg

Andreea Mantea şi Cristian Mitrea au avut o relaţie frumoasă, dar scurtă, care s-a încheiat cu acuzaţii de gelozie nejustificate.

Cu toate astea, Mitrea nu stă pe loc şi vrea să o cucerească pe Roxana Vancea. Se pare că fostul iubit al Andreei ştia ca vedeta este cu Mihai Bendeac, însă este hotărât să îşi folosească toate armele.

Cristi tot tatonează terenul şi încearcă să dea de Roxana. Ştie că e cu Bendeac, dar acest lucru nu pare a fi un impediment, atât timp cât Roxana nu are încă inel pe deget. În ceea ce o priveşte pe Roxana, pe ea nu poate decât să o flateze interesul bărbatului pentru ea, însă doar atât! Vancea este o fată serioasă, iar relaţia ei cu actorul merge de minune.

Andreea Mantea recunoaşte că îl iubeşte şi acum pe Cristian Mitrea şi că sentimentele ei au fost sincere în toată această perioadă. "Este total absurd să susţii că nu mai ai sentimente de iubire pentru o persoană, după ce ai urlat cât te-au ţinut plămânii ca o iubeşti! Poate doar dacă acele sentimente s-au transformat în ura, milă, etc...

Dar nu este cazul în povestea mea! Chiar dacă nu mai suntem împreună şi fiecare îşi vede de viaţa lui, sentimentele mele pentru Cristi încă există! Nu sunt ipocrită să spun că am bătut din palme şi au dispărut! Şi chiar nu mă interesează o altă relaţie mult timp de acum înainte! Mi-e foarte bine aşa! Dacă aţi iubit vreodată cu adevărat, înţelegeţi ce spun. Dacă nu... ", a declarat Andreea Mantea.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou