Cum se recuperează Celia după naștere

Anca Bratu, 1 septembrie 2014, Ora 09:39

  • print
  • |
cum-se-recupereaza-celia-dupa-nastere-42934-1.jpg

Chiar dacă a luat destul de mult în greutate în perioada sarcinii, Celia nu s-a sfiit să apară îmbrăcată sumar în fața fanilor, la doar 3 luni după ce a născut. Reacţiile nu s-au lăsat prea mult aşteptate şi au fost pe măsură.

Celia declară, săptămâna trecută, că s-a îngrăşat 24 de kilograme în timpul sarcinii şi că a reuşit să dea jos doar 17. Cu toate acestea, cântăreaţă nu a avut nicio reţinere să apară îmbrăcată sumar în faţa publicului său.

Artista a optat pentru un maiou foarte mulat, de culoare crem, iar pe umeri a purtat un şal. În partea de jos, însă, cântăreaţă are picioarele complet dezgolite. Admioratorii, însă, au cam gafat de data asta. "Cred că vrei o surioară pentru îngeraşul tău pentru că pui poze cu burtica de graviduță!", i-a scris cineva.

Un alt prieten virtual "a dres-o", însă: "Arăţi foarte bine, Celia! Felicitări! Nota 10!".

A avut o burtă imensă

Celia a arătat recent câteva poze cu ea însărcinată, înainte să nască. Toate mamele au fost foarte uimite să o vadă pe cântăreaţă cu o burtă imensă.

"Am fost imensă în timpul sarcinii şi am pus 23-24 kg, am reușit să dau jos 17 kg doar alăptând, nefăcând nimic altceva, însă de 3 săptămâni stagnez şi încă mai am de dat jos 6-7kg.", a spus Celia.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou