Dana Rogoz, mărturie cutremurătoare

Anca Bratu, 18 noiembrie 2014, Ora 14:08

  • print
  • |
dana-rogoz-marturie-cutremuratoare-44429-1.jpg

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, Dana Rogoz a vorbit, printre altele, și de dispariția tatălui ei. Acesta s-a stins din viață în urmă cu 6 luni.

Moartea acestuia a marcat-o profund, mărturiile vedetei fiind cutremurătoare.

"Tata a apucat să-l vadă pe băiețelul meu. A murit când Vlad avea 10 săptămâni și întotdeauna mă gândesc la asta - că a apucat să-l vadă... Din momentul în care a fost diagnosticat, până când a murit a trecut doar o săptămână. Totul a fost prea rapid, nu ne aşteptam la asta. Sunt un munte de suferinţă şi nu scade. Au trecut șase luni. Suferinţa nu trece cu timpul, nu poţi să te obişnuieşti cu gândul acesta.

Am avut noroc de fiul meu că mi-am canalizat atenţia pe el, că trebuie să fiu bine pentru el. Tatăl meu este în fiecare seară în gândurile mele. Toată lumea îmi spune că băieţelul meu seamănă foarte bine cu tata, o să-i povestesc totul copilului despre el. Mă bucur că a apucat să-l vadă înainte să moară. E foarte greu să accepţi şi să înţelegi că n-o sa-l mai vezi, am fost foarte apropiaţi. Sunt un munte de suferinţă... Am visat că o să moară tata, cred că subconştientul meu mă pregătea pentru ce urma să vină", a declarat Dana Rogoz.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou