Delia şi soţul ei se pregătesc să devină părinți

Anca Bratu, 29 septembrie 2014, Ora 10:30

  • print
  • |
delia-si-sotul-ei-se-pregatesc-sa-devina-parinti-43631-1.jpg

De mai bine de doi ani, de când s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu, viaţa Deliei Matache a luat o întorsătură neaşteptată şi frumoasă. Artista are o carieră de invidiat, iar pe plan personal nu-i lipseşte mai nimic.

S-au cununat la Poarta Sărutului din Târgu Jiu şi spun mereu că sunt foarte fericiţi. Cu toate acestea, iubirea lor trebuie să fie încununată şi de un copil, iar Delia şi Răzvan au luat deja asta în calcul.

Cei doi şi-au construit o vilă cu piscină, în care au investit în jur de un milion de euro. În luna martie a anului viitor, cântăreaţa şi soţul ei au de gând să se mute în noua casă, acolo unde vor să îşi primească şi copilaşul.

Aşadar, pregătirile deja au început. Delia şi Răzvan au fost văzuţi recent la o clinică din Capitală, unde se pare că şi-au făcut analize, pentru a se asigura că totul este în regulă. Cum a rămas foarte puţin timp până la mutare, nu este exclus ca artista şi partenerul ei de viaţă să ne dea în curând vestea cea mare.

Ei şi-ar dori mai întâi un băieţel, iar apoi şi o fetiţă. Nu va fi însă nicio problemă dacă se va întâmpla şi invers. Important este să aibă doi copii sănătoşi.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou