Divorţ de 110 milioane de dolari pentru Reese Witherspoon din "Blonda de la Drept"

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
divort-de-110-milioane-de-dolari-pentru-reese-witherspoon-din-blonda-de-la-drept-43442-1.jpg

Momente grele pentru Reese Witherspoon! Actriţa şi soţul ei, Jim Toth, se află în pragul divorţului din cauza certurilor şi a dependenţei de alcool a blondei, potrivit revistei „Star".

Căsnicia eroinei din comedia „Blonda de la Drept" părea una dintre cele mai solide de la Hollywood.

Când toată lumea îi credea mai fericiţi ca oricând, revista americană „Star" aruncă bomba: „Reese Witherspoon divorţează!". Diva blondă, în vârstă de 38 de ani, şi soţul ei, agentul de talente Jim Toth, au grave probleme în cuplu.

Se pare că certurile tot mai dese din cauza banilor şi beţiilor lui Reese de prin cluburi i-au împins pe cei doi la divorţ. Tensiunile dintre ei sunt insuportabile, iar actriţa încearcă din răsputeri să-şi păstreze căsnicia.

Cei doi îşi vor disputa în instanţă averea de 110 milioane $, dar şi custodia fiului lor, Tennessee, în vârstă de aproape 2 ani.

Reese mai are doi copii, Ava (15 ani) şi Deacon (10 ani), din mariajul cu Ryan Phillippe (căsătoriţi între anii 1997-2007).

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou