După ce a fost înșelată de Mutu cu o blondă, Consuelo s-a vopsit... BLONDĂ!

Anca Bratu, 1 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
dupa-ce-a-fost-inselata-de-mutu-cu-o-blonda-consuelo-s-a-vopsit-blonda-42927-1.jpg

Chiar dacă a trecut prin clipe grele, atunci când a aflat că soţul o înşeală, acum Consuelo radiază de fericire şi a luat o decizie radicală în privinţa look-ului său.

Consuelo a simţit nevoia de o schimbare, aşa că şi-a schimbat look-ul. S-a făcut blondă şi şi-a îndreptat părul, iar rezultatul este unul surprinzător. Soţia lui Mutu a postat rezultatul pe contul de socializare, iar reacţiile au fost pe măsură.

Fanii au felicitat-o pe Consuelo pentru hotărârea ei, iar complimentele au curs lanţ. "Foarte bine îţi stă", 'S-a blondit fata?", "Eşti foarte frumoasă oricând", "Bună, înger frumos", i-au scris fanii pe Facebook.

A fost înşelată cu o blondă!

În urmă cu aproximativ o lună, Adrian Mutu a fost surprins de paparazzi Cancan.ro, alături de o blondă, iar imaginile făcute publice, i-au zguduit căsnicia din temelii!

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou