Esca a dat sacoul de știristă pe un decolteu generos

Mălina Andrei, 1 noiembrie 2014, Ora 15:36

  • print
  • |
esca-a-dat-sacoul-de-stirista-pe-un-decolteu-generos-44140-1.jpg

Veterana știrilor PRO tv, Andreea Esca, a renunțat la ținutele sobre cu care ne-a obișnuit și s-a afișat într-o formă de zile mari la o petrecere.

Știrista ne-a obișnuit seară de seară, la pupitrul principalului jurnal de știri de la Pro TV, îmbrăcată în costume sobre, care să nu atragă atenția asupra atuurilor ei fizice.

În particular, însă, când este departe de pupitrul știrilor, vedeta de televiziune adoptă ținute foarte feminine, care să îi pună în evidență formele.

Așa s-a întâmplat și la petrecerea de Halloween, unde celebra prezentatoare a ales să poarte o ținută foarte feminină. A optat pentru o rochie cu bretele, de culoare neagră, foarte strânsă pe trup și decoltată în partea de sus.
Vestimentația i-a venit foarte bine și i-a evidențiat decolteul, impunător, voluptuos și apetisant, notează Liberatatea.ro

 

 

   

Sursa foto: Libertatea.ro

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou