Forțată de bănci, Angela Similea își scoate proprietățile la vânzare

Anca Bratu, 8 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
fortata-de-banci-angela-similea-isi-scoate-proprietatile-la-vanzare-43111-1.jpg

Momente grele pentru una dintre cele mai mari cântăreţe din România, Angela Similea, a ajuns să fie îngropată în datorii.

Din pricina datoriilor enorme la bănci, Angela Similea a fost nevoită să pună în vânzare conacul pe care Victor Surdu l-a construit special pentru ea, casa în care cei doi au locuit până când politicianul a murit.

Angela Similea, hăituită de băncile care încearcă să recupereze banii împrumutaţi de soţul ei, Victor Surdu. La trei ani de la moartea fostului ministru, artista Similea se luptă să salveze conacul construit în satul Matara din judeţul Călăraşi, acolo unde localnicii vor s-o numească cetăţean de onoare.

Conacul Angelei Similea poate fi cu uşurinţă recunoscut după imensa "cheie sol" amplasată la intrare. Sătenii nu sunt însă la curent cu problemele vecinei lor. Autorităţile din comuna Belciugatele, unde se află conacul Angelei Similea, îi pregătesc artistei un gest de recunoştinţă.

"Am aflat din mass-media că doamna Angela Similea ar avea datorii la unele bănci. Nu are nicio datorie la Primărie, la bugetul local. Am decis dânsei să i se acorde titlul de cetăţean de onoare. Dorim foarte mult să fie lângă noi. Dânsa reprezintă o parte din tinereţea noastră", a declarat Gabriel Gurloui, Consilier local în Belciugatele.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou