Fosta lui Liviu Dragnea are apetit pentru bărbații cu bani

Dan Alexandru, 7 august 2023, Ora 09:06

  • print
  • |
fosta-lui-liviu-dragnea-are-apetit-pentru-barbatii-cu-bani-47985-1.jpg

 

Irina Tănase a decis să își refacă viața romantică alături de multimilionarul libanez Roger El Akoury. Noua legătură romantică a blondinei a dat naștere multor controverse, în spațiul public susținându-se că tânăra are apetit pentru bărbații cu bani. Ce diferență de vârstă este între cei doi.

Diferența de vârstă dintre Irina Tănase și iubitul ei

După aproape zece ani de relație, Irina Tănase, încrezătoare într-un viitor mai lin, l-a dat uitării pe Liviu Dragnea. Tânăra blondină a decis să își refacă viața alături de un important om de afaceri libanez, cunoscut în spațiul public drept „Regele medicamentelor”.

Informațiile despre noua relație amoroasă a Irinei Tănase au început să apară în ziarele mondene în anul 2022, când fosta iubită a lui Liviu Dragnea a fost surprinsă luând masa în restaurante de lux din centrul Bucureștiului cu omul de afaceri libanez.

Băutura care îți distruge creierul. Profesor Doctor Vlad Ciurea: „Se degradează, stafidește.” Mulți români consumă…

La începuturile relației sale romantice, Irina Tănase a lăsat impresia că era destul de emoționată în prezența bărbatului. Poate și din cauza diferenței de vârstă, dat fiind faptul că multimilionarul libanez Roger El Akoury este mult mai experimentat în relațiile cu femeile.

Între Irina Tănase și partenerul său, Roger El Akoury, este o diferență de vârstă de 23 de ani, omul de afaceri libanez fiind în vârstă de 54 de ani. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a născut pe data de 29 septembrie 1992, deci este în vârstă de 31 de ani.

Cine este multimilionarul libanez Roger El Akoury

Multimilionarul libanez Roger El Akoury este cunoscut în spațiul public și drept „Regele medicamentelor”. Este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu. De asemenea, bărbatul este și acționar al grupului farmaceutic A&D Pharma.

În anul 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro, potrivit informațiilor din spațiul public. Și-a vândut farmaciile unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna.

În ciuda averii sale foarte mari, libanezul este o prezență discretă în lumea mondenă. Nu se afișează cu mașini de lux și nu se laudă cu femeile pe care le cucerește – nici cu Irina Tănase. În schimb, investește mult în artă, fiind unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri din țara noastră.

 Roger El Akoury a apărut într-o investigație Rise Project, în scandalul Panama Papers. Omul de afaceri libanez ar fi fondatorul unei rețele de nouă firme offshore, prin intermediul unei firme de avocatură, care i-a permis să transfere sute de milioane de euro în afara țării.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou