Gabi Cristea a fost cerută de soție de către iubitul ei, Tavi Clonda

Mălina Andrei, 23 octombrie 2014, Ora 11:32

  • print
  • |
gabi-cristea-a-fost-ceruta-de-sotie-de-catre-iubitul-ei-tavi-clonda-44026-1.jpg

Gabi Cristea a fost cerută de soție de iubitul ei, Tavi Clonda.  Se pare că frumoasa întâmplare a avut loc weekend-ul trecut,  pe care cei doi porumbei l-au petrecut  în Veneția.

Tavi a mărturisit că a planificat totul cu doar o zi înainte să își ceară iubita  în căsătorie.

"Am reușit 10 zile să păstrăm doar pentru noi această veste. Dar până la urmă ne-ați descoperit. Am fost cu o prietenă a Gabrielei să cumpăr inelul, dar doar pentru mărime, modelul eu l-am ales. Am reușit să țin surpriza, chiar nu s-a prins. Am plănuit totul cu o zi înainte, vineri am hotărât și sâmbătă am plecat la Veneția. Eram pe o gondola cu o șampanie. Plecarea a fost cadoul de ziua ei. N-am făcut nicio poză pentru că era întuneric, noaptea romantic. În gondola nu poți să te pui în genunchi, am profitat de asta" a mărturisit Tăvi la WOWbiz.

"Îmi place foarte mult, e un model deosebit, dacă nu îmi plăcea, nu îl purtam. M-a întrebat direct: 'printesă, vrei să ne căsătorim?'. Și eu am răspuns: 'nuuu creeeed!'" a povestit Gabi.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou