Gisele Bündchen, nud pe coperta revistei Vogue

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 16:49

  • print
  • |
gisele-b-ndchen-nud-pe-coperta-revistei-vogue-46413-1.jpg

Chiar dacă Gisele Bundchen s-a retras oficial de pe podiumurile de prezentare, am știut că nu ar fi mult până când o vom revedea. Gisele Bundchen a apărut pe coperta ultimului număr „Vogue Brasil", nud. Fotografia dată publicității o înfățișează alb-negru, cu o siluetă fără cusur, într-o ediție aniversară a revistei: 40 de ani de la lansare, informează Woman's Day.

La numai 35 de ani, Gisele Bündchen a anunţat recent că se retrege de pe podium. Şi, pentru ca toată lumea să nu o uite, diva s-a pozat în pielea goală. Ea a defilat pentru ultima oară, în urmă cu câteva zile, la Sao Paulo, pentru a-şi lua rămas bun de la cariera de manechin. "Trebuie să-mi ascult corpul şi corpul îmi spune să mă opresc. E o şansă să pot să aleg să fac acest lucru", a declarat Gisele. Cu ocazia retragerii din lumea modei, ea a acceptat să pozeze în pielea goală pentru a serba împlinirea a 40 de ani de la lansarea revistei "Vogue", în versiunea braziliană.

Gisele a defilat pentru ultima dată în cadrul Fashion Week Sao Paulo pentru brandul Colcci, cu care colaborează de multă vreme. La finele reprezentației a izbucnit în lacrimi.

Cand și-a anunțat decizia de a se retrage de pe podium, Gisele a recunoscut ca este un "privilegiu" să poata face asta, dupa 20 de ani in industrie. A spus atunci ca retragerea este o decizie luata din "respect" pentru corpul său.

"Corpul meu imi spune automat dacă merită și mi-a cerut să mă opresc", a declarat ea. "Imi respect corpul", a mai adăugat ea atunci.

Brazilianca Gisele Bündchen a fost desemnată de revista "Forbes" drept fotomodelul care a câştigat cei mai mulţi bani. Ea are în prezent o avere de 320 de milioane de dolari. Cei mai mulţi bani i-a câştigat ca imagine a mai multor firme, între care se numără Pantene, Esprit, Versace şi H&M. Gisele este căsătorită cu Tom Brady, în vârstă de 37 de ani, şi are doi copii, Benjamin (6 ani) şi Vivian (3 ani).

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou