Giulia Anghelescu rupe TĂCEREA!

Anca Bratu, 27 octombrie 2014, Ora 10:54

  • print
  • |
giulia-anghelescu-rupe-tacerea-44070-1.jpg

Chiar dacă au existat zvonuri că s-au despărţit, Giulia Anghelescu şi soţul ei Vlad Huidu se înţeleg de minune. Artista recunoaşte că a fost extrem de geloasă, însă, s-a vindecat.

Giulia Anghelescu recunoște că gelozia i-a afectat relaţia, însă, de când a devenit mamă, lucrurile s-au schimbat. Acum, relaţia cu soţule ei merge ca pe roate.

„Eu am fost geloasă, dar mi-a trecut la un moment dat. Nu ştiu cum m-am vindecat. S-a pogorât aşa... dintr-o dată, ceva... şi a zis: gata, ajunge! El nu-mi provoca şi nici acum nu-mi provoacă niciun sentiment de gelozie, este liniştit, e în banca lui sau este foarte deştept. Înainte, când chiar eram geloasă, cred că lipsa de încredere în mine îmi provoca gelozia, nu el. Dar, în timp m-am maturizat şi eu, am ajuns la o vârstă, după ce am născut, la care mi-am dat seama că, de fapt, problema era la mine, nu la el", a mărturisit Giulia la o emisiune tv.

Este mioapă, dar nu poartă ochelarii

Partenera de viaţă a lui Vlad Huidu are ochelari de vedere de luni bune, însă nimeni nu a văzut-o purtându-i, cel puţin în afara membrilor familiei. Cântăreaţa refuză să iasă cu ei din casă şi mai ales să îi poarte la evenimente, deşi sunt dăţi când de abia se descurcă cu vederea. "Sunt mioapă şi port -1. Trebuie să port ochelarii mereu, doar că de cele mai multe ori nu fac asta", a declarat Giulia. Artista nu s-a obişnuit deocamdată cu acest accesoriu şi are impresia că nu o avantajează absolut deloc, aşa că preferă să se chinuie să zărească la depărtare, decât să se facă de râs.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou