Împăcare în familia lui Sergiu Nicolaescu

Anca Bratu, 8 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
impacare-in-familia-lui-sergiu-nicolaescu-43106-1.jpg

La mai bine de un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu sora şi văduva acestuia au făcut pace şi au semnat un contract prin care Dana se obligă să aibă grijă de Iolanda Nicolaescu până la moarte. În schimb, ea va primi apartamentul din Zambaccian.

La scurt timp de la moartea regizorului, în ianuarie 2013, Iolanda a atacat actul, spunând că este fals. Tot atunci a început un adevărat scandal între cele două.

„Ne-am împăcat. Sunt foarte fericită! Dana îmi dă tot ce îmi trebuie. Nu mai există nici un proces", ne-a declarat, miercuri, Iolanda Nicolaescu.
Potrivit unor surse din anturajul familiei, văduva regizorului ar fi venit, de curând, la Iolanda cu un notar. „Avea documentele redactate, respectiv un contract de vânzare-cumpărare al apartamentului Iolandei din strada Zambaccian, cu clauză de întreţinere.

Adică, Dana se obligă să aibă grijă de cumnata sa până la moarte: să-i plătească întreţinerea, menajul, mâncarea, medicamentele. În plus, îi dă şi 1.500 de lei pe lună şi îi va deschide un cont cu o sumă de bani, Dana urmând să aibă împuternicire pe cont. În schimbul acestora, Dana primeşte apartamentul din Zambaccian şi tot ce are Iolanda", au spus sursele respective.

Sora regizorului este foarte încântată de felul în care s-au aranjat lucrurile. „Este mulţumită şi fericită de faptul că Dana a început să-i spună din nou «cumnata mea». Mai mult, bucătăreasa pe care Iolanda o avea de 30 de ani şi pe care Dana n-a mai vrut s-o plătească la un moment dat, s-a întors în casa Iolandei şi o ajută foarte mult", au adăugat sursele.

Sergiu Nicolaescu a murit la 3 ianuarie 2013. Maestrul şi-a trăit ultimele clipe de viaţă la Spitalul Elias , unde fusese internat din 26 decembrie 2012 şi fusese operat de peritonită. Din păcate, complicaţiile cardiace şi pulmonare severe nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat.

Regizorul a fost incinerat, la data de 5 ianuarie 2013, soţia sa susţinând că aceasta a fost dorinţa lui, deşi în testamentul lăsat de Nicolaescu scria că doreşte să fie înmormântat după datinile creştineşti. La un an de la incinerare, Dana i-a făcut o slujbă secretă soţului ei.

„Pe 27 decembrie, urna cu cenuşa soţului meu a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar, în locul de veci pe care l-am amenajat pentru el", a declarat Dana Nicolaescu.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou