Iulia Vântur ține din nou prima pagină a publicațiilor din India

Ziarul Atac, 3 februarie 2015, Ora 11:41

  • print
  • |
iulia-vantur-tine-din-nou-prima-pagina-a-publicatiilor-din-india-45447-1.jpg

Iulia Vântur ține iar prima pagină a publicațiilor indiene, după ce acestea au aflat de emisiunea pe care urmează să o prezinte în România. Potrivit ziarelor indiene, relația Iuliei cu Salman Khan s-ar răci și nu va rezista.

Iulia Vântur va prezenta o nouă emisiune la PRO TV, după o lungă perioadă de pauză în care nu s-a dezlipit de starul indian.

Iulia va prezenta un nou reality show, numit „Ferma" însă presa de le Bollywood anunţă că se pregăteşte să facă şi un film cu Salman Khan.

Relaţia dintre celebrul actor şi fosta prezentatoare a ştirilor PRO TV este urmărită la fiecare pas de jurnaliştii indieni. Astfel, publicaţiilor nu le-a scăpat din vizor nici măcar întoarcerea blondei în România.

Iulia și Salman sunt nedespărțiți, aceștia sunt împreună chiar chiar şi pe platourile de filmare. Salman a prezentat- o pe Iulia la nunta surorii sale, Arpita, drept iubita lui oficială, iar românca este destul de apropiată şi de familia indianului, mai ales că, în timpul şederii sale în Mumbai, a stat în casa lui Khan.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou