Jay-Z şi Beyoncé, preț incredibil pentru o vilă în Los Angeles

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
jay-z-si-beyonce-pret-incredibil-pentru-o-vila-in-los-angeles-43444-1.jpg

După ce Jay-Z a lăsat să se înţeleagă că Beyoncé ar fi însărcinată cu al doilea copil, cei doi cântăreţi vor să-şi cumpere o casă mai mare şi să se stabilească definitiv în Los Angeles.

Se pare că frumoasa divă şi celebrul rapper vor să-şi cumpere o vilă imensă în Beverly Hills.

Uriaşa proprietate imobiliară costă nu mai puţin de 85.000.000 de dolari, având dotări şi finisaje de lux, cât şi o vedere panoramică spectaculoasă.
Vila are opt camere, 12 băi, o piscină uriaşă, un cinematograf, o cramă, o vitrină mare cu dulciuri şi un garaj în care încap 16 maşini.

Deşi în ultimele luni în presă au tot apărut informaţii cum că Beyoncé şi Jay-Z s-ar afla în pragul divorţului, cei doi demonstrează încă o dată că acestea au fost doar nişte zvonuri şi că sunt mai fericiţi ca oricând.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou