Kim și Kanye West i-au luat fiicei lor cercei de 50.000 de dolari

Mălina Andrei, 17 octombrie 2014, Ora 20:31

  • print
  • |
kim-si-kanye-west-i-au-luat-fiicei-lor-cercei-de-50-000-de-dolari-43960-1.jpg

Kim şi Kanye West, unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, îşi ţin în puf fetiţa în vârstă de doar un anişor.

Pe lângă multitudinea de lucruri scumpe și pe lângă luxul în care fetița crește, ulima achiziție trăsnet pe care cei doi i-au luat-o micuţei de doeste o pereche de cercei în valoare de 50.000 de dolari.

Kim și Kanye, îi cumpără fiicei lor lucruri dintre cele mai scumpe, iar ultima aroganţă a fost o pereche de cercei cu diamante, care au costat nu mai puţin de 50.000 de dolari.

Copila are şi o adevărată garderobă de lux, formată din peste 200 de articole vestimentare: o rochie din mătase în valoare de 375 de dolari, semnată Oscar de la Renta, o alta cu imprimeu de leopard, de la Roberto Cavalli, de 200 de dolari, pantofi Giuseppe Zanotti. Pe lângă toate acestea, fetiţa mai are în dressing şi o rochie din piele, semnată Alexander Wang.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou