Lucian Mândruţă îşi face televiziune! Şi el vrea să fie mogul

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
lucian-mandruta-isi-face-televiziune-si-el-vrea-sa-fie-mogul-43445-1.jpg

Tagma proprietarilor de televiziune s-a îngroşat cu Lucian Mândruţă, care a obţinut licenţă pentru televiziunea de ştiri laştiri.ro, ce îşi propune, potrivit declaraţiilor vedetei, să "aducă înapoi în faţa televizorului segmentul de populaţie care a renunţat la acest canal de informare".

Fostul prezentator de ştiri susţine că investiţia iniţială în noul post de ştiri va fi de 500.000 de euro şi va fi suportată de instituţii financiare şi bancare, nu de persoane fizice.

Noua televiziune ar putea fi lansată în prima parte a anului viitor. Odată cu Mândruţă a primit aviz favorabil pentru licenţa postului Happy Channel şi Ruxandra Ion, fostă mână dreaptă a lui Adrian Sârbu la PRO TV.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou