Mădălina Ghenea, „goală pușcă” într-un serial

Mălina Andrei, 9 noiembrie 2014, Ora 13:17

  • print
  • |
madalina-ghenea-goala-pusca-intr-un-serial-44234-1.jpg

Frumoasa Mădălina Ghenea își uimește fanii pe zi ce trece. Ultima „acțiune" a româncei, cu care și-a înnebunit complet fanii, a fost apariția acesteia „goală pușcă" în serialul „Familia Borgia" unde este protagonista unor scene de sex sălbatic cu Mark Ryder, cel are interpretează personajul Cesare Borgia.

Românca Mădălina Ghenea, în vârstă de doar 26 de ani a reuşit să-şi construiască o carieră în afara graniţelor ţării cu ajutorul frumuseții și a talentului pe care le deține. Mai nou, se pare că frumoasa actriță de dragul artei a renunțat la inhibiții și stârnește pasiuni nebune nu doar printre fanii din România, dar și printre cei străini. Imaginile nud de la filmările serialului fac furori printre fanii frumoasei românce.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou