Mihaela Rădulescu, al patrulea JURAT la “Românii au talent”

Anca Bratu, 15 septembrie 2014, Ora 06:47

  • print
  • |
mihaela-radulescu-al-patrulea-jurat-la-romanii-au-talent-43308-1.jpg

Mihaela Rădulescu a devenit, oficial, cel de-al patrulea jurat al emisiunii "Românii au talent". Alături de Bebe Cotimanis, Andra și Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, va porni în căutarea celui mai talentat român.

În cadrul unui eveniment ProTV, Mihaela Radulescu a semnat contractul prin care devine în mod oficial membru în juriul "Românii au talent".
Pentru a cincea oara, "Românii au talent", competiția națională a adevăratelor talente va aduce în fața telespectatorilor începând din primăvara anului viitor, un nou sezon plin de personalitate, emoție, curaj, talent în forme diferite și spectaculoase.

Se pare că diva va fi "fata rea" din juriul emisiunii de talente.

Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook anunțul: "Cu emoții mari, din toate părțile, am zis DA, mă mărit cu Pro TV-ul pentru "Românii au talent"! Și e din interesul reciproc de a face o treabă grozavă pentru românii care merită șansa de a fi cunoscuți"

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou