Mihai Bendeac, atacat în instanță de Antena 1. Actorul nu a fost informat nici până acum de acțiunea îndreptată împotriva lui

Diana Ionescu, 30 martie 2023, Ora 11:31

  • print
  • |
mihai-bendeac-atacat-in-instanta-de-antena-1-actorul-nu-a-fost-informat-nici-pana-acum-de-actiunea-indreptata-impotriva-lui-47723-1.jpg

Mihai Bendeac a părăsit în urmă cu câteva luni Antena 1, acolo unde era jurat al emisiunii iUmor, iar acum, a fost dat în judecată de conducerea postului. 

Bendeac pare că a bătut deja palma cu PRO TV, postul rival al trustului Antena, fără să ofere însă mai multe detalii cu privire la această decizie. El a ales să posteze pe Instagram o simplă fotografie cu sigla Pro TV și se vehiculează că acesta ar urma să fie noul jurat al emisiunii „Românii au talent".

Trustul Intact i-a deschis proces actorului, după plecarea lui de la iUmor din octombrie anul trecut, iar dosarul a fost depus la Tribunalul București zilele trecute, la scurt timp după ce a apărut zvonul că actorul ar fi semnat cu postul concurent.

Procesul civil are ca obiect drepturile de autor și drepturile conexe și nu a primit încă termen. „Știam de proces, dar nu am primit nicio înștiințare, nu știu ce conține, care sunt motivele acestei acțiuni", a declarat Mihai Bendeac prin intermediul managerului său, Monica Munteanu.

Deși inițial părea că lucrurile merg înspre bine, mai ales că Mihai Bendeac nu a dezvăluit niciun detaliu despre plecarea lui, la fel cum a făcut-o în trecut, se pare că nu este așa.

Actorul a mai avut un proces pe rol cu trustul Intact în urmă cu câțiva ani

Nu este însă prima acțiuni în instanță pe care Bendeac o are cu Antena, după ce în 2014 și-ar fi încălcat în repetate rânduri contractul avut. Antena Group a cerut atunci daune de 1.300.000 de euro, însă magistrații au decis că Bendeac trebuie să plătească doar 3.000 de euro. La fel ca acum, actorul a renunțat la emisiunea iComedy, însă după mai multe discuții cele două părți au ajuns la un consens, iar acesta a apărut într-o altă emisiune, „În puii mei".

Diferența de această dată este că Mihai Bendeac nu a mai dezvăluit ca atunci motivul plecării sale și a refuzat să facă orice declarație pe marginea subiectului. În schimb, atunci a făcut public faptul că i s-a interzis să-l cheme în emisiune pe Radu Banciu.

„După ce ni s-a comunicat că nu ni se permite filmarea momentului, am fost anunțați că parodiile nu trebuie să conțină nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucrează acolo și numele unor persoane private ce nu pot fi pronunțate", a spus Bendeac la vremea respectivă, potrivit Cancan.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou