Motivul pentru care Lora s-a măritat cu Dan Badea

Anca Bratu, 30 noiembrie 2014, Ora 01:00

  • print
  • |
motivul-pentru-care-lora-s-a-maritat-cu-dan-badea-44583-1.jpg

Lora a dezvăluit recent care sunt concluziile care îi dau de gândit, în urma mariajului ei de doi ani cu Dan Badea.

Conform mărturiilor blondei, ar fi acceptat să îl ia de bărbat pe comedian, datorită grijei și atenției acordate de acesta, după o cruntă decepție în dragoste.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Lora, înainte să se mărite cu Dan Badea, a suferit o mare decepție în dragoste, deziluzie care a adus-o pe marginea prăpastiei și care a împins-o să ceară ajutor medical.

În acea perioadă, vedeta l-a întâlnit pe Dan Badea, care se pare că i-a oferit atenția și protecția de care avea nevoie. La scurt timp, aceștia s-au și căsătorit, iar viața Lorei începuse să înflorească, până recent când cuplul a decis să divorțeze.

La câteva luni de la despărțire, Lore se gândește că este posibil ca apropierea ei de Dan Badea să fi avut loc din încercarea ei de a se repune pe picioare.

"Ştii unde mă doare pe mine? Pe undeva, mi-e greu să-mi răspund la o întrebare care mă bântuie: oare nu egoismul meu de a mă vindeca repede alături de un om bun m-a făcut să accept cererea lui în căsătorie, să-mi fie ghid în toate astea? Cu toate că ştia că eu sufăr. El îşi asumă suferinţele acum. Oare, pe fond de instabilitate emoţională am furat din timpul meu şi din timpul lui?", a declarat Lora.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou