Nicole Scherzinger s-a despărțit de Lewis Hamilton după șapte ani de relație

Mălina Andrei, 4 februarie 2015, Ora 16:44

  • print
  • |
nicole-scherzinger-s-a-despartit-de-lewis-hamilton-dupa-sapte-ani-de-relatie-45479-1.jpg

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton s-au despărțit după 7 ani de relatie, din cauză că renumitul pilot de formula 1 nu dă semne că ar vrea să o ia de soție.

"Mirror" scrie că diferența de vârstă dintre cei doi - Lewis (30) si Nicole (36) - este o cauză a despărțirii, și asta pentru că Hamilton nu ar fi suficient de matur. În plus, pilotul se pare că este mai concentrat ca oricând pe sportul care l-a facut cunoscut și și-a neglijat partenera în ultima vreme

Presa din Marea Britanie scrie că artista este "foarte supărată" după ce a pus capăt relaţiei sale de şapte ani cu pilotul britanic, în urma unor certuri între cei doi care au avut loc în timpul sărbătorilor de iarnă.

Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton ar fi trebuit sa se logodeasca in iarna, chiar inainte de Craciun, insa cantareata a pus capat relatiei, pentru ca si-a dat seama ca nu va fi niciodata ceruta de sotie. Potrivit "Mirror", cei doi se certau des in ultima vreme. In cei 7 ani de relatie, cuplul s-a despartit de mai multe ori.

Deşi au existat discuţii despre o nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, se crede că artista americană s-a plictisit să aştepte ca Lewis Hamilton, de 30 de ani, să o ceară în căsătorie.

"De data asta, chiar s-a terminat totul între ei. Se certau de multe luni, dar acum lucrurile au devenit mult mai grave. Au petrecut atât de mult timp departe unul de celălalt, încât lucrurile au devenit de nesuportat între ei", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Sun.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou