Nicoleta Luciu trece prin clipe de coșmar

Anca Bratu, 20 octombrie 2014, Ora 13:34

  • print
  • |
nicoleta-luciu-trece-prin-clipe-de-cosmar-43988-1.jpg

Fiul cel mare al Nicoletei Luciu i-a dat emoții când a suferit un accident în curtea școlii. Zsolt jr şi-a fracturat clavicula în recreaţia mare. Juniorul a vrut să-i arate unui coleg o "schemă" învăţată de el la fotbal şi a căzut, accidentându-se destul de serios.

Micuțul a fost dus de urgenţă la spital, unde i s-a pus un bandaj special pe care trebuie să îl poarte o lună. În tot acest timp, puştiul nu are voie să mişte mâna dreaptă:

"Medicii i-au interzis să mişte mâna dreaptă, dar el nu şi nu. «Mami, nu vezi că trebuie să îmi fac lecţiile?», îmi tot spune el. Am renunţat să îl mai ducem la sport până ce medicii îi vor face o nouă radiografie, ca să vedem cum a evoluat. E tare energic, l-am dat la trei sporturi (înot, hochei şi fotbal), ca să îşi mai consume energia, dar tot ca un titirez este", a declarat Nicoleta Luciu.

La indicaţiile medicilor, Nicoleta şi Zsolt vor fi nevoiţi să-şi monitorizeze atent fiul, întrucât o clipă de neatenţie i-ar putea agrava problemele.
"Dacă se loveşte din nou la claviculă, va fi nevoie de operaţie, să i se introducă o tijă metalică", a continuat Nicoleta încă marcată de spaima pe care a trăit-o în momentul în care a fost anunţată că fiul ei a ajuns la spital.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou