Pepe și Raluca, în culmea fericirii. Cei doi au aflat sexul viitorului copil

Mălina Andrei, 15 ianuarie 2015, Ora 14:43

  • print
  • |
pepe-si-raluca-in-culmea-fericirii-cei-doi-au-aflat-sexul-viitorului-copil-45165-1.jpg

Pepe și Raluca Pastramă sunt doi părinți în culmea fericirii. Dupa ce micuța Maria a venit pe lume, cei doi vor deveni din nou părinți anul acesta. 

Pepe şi Raluca Pastramă vor deveni părinţi în câteva luni. Recent tânărul cuplu a aflat sexul viitorului copil.

Potrivit cancan.ro, Pepe și Raluca au aflat de curand sexul bebelusului, este vorba despre o fetiță, iar fercirea este maximă în familia lor.

Până când va naște, Raluca va merge la toate controalele medicale de rutină pentru a se asigura că totul este în regulă cu sarcina.

Pepe a declarat că este foarte fericit că are o familie așa de frumoasă și că își dorește ceva mai mult timp pentru cei dragi.

"Ce să îmi mai doresc? Am o familie frumoasă, soţia mă iubeşte şi mă înţelege, am un copil care îmi înveseleşte viaţa. Aş vrea să am puţin mai mult timp pentru ai mei, pentru prieteni. Ce regrete am legate de 2014? La fel! Că am fost mult pe drumuri şi că uneori am lipsit la evenimentele importante din viaţa celor apropiati", a declarat Pepe pentru cancan.ro.

Chiar dacă relașia lor a fost privită cu suspiciune la început, Pepe și Raluca sunt un cuplu de invidiat, se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună, iar dovada cea mai clară sunt pozele pe care le publică pe conturile de socializare.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou