Probleme pentru Liviu Dragnea! De data asta în amor. Femeile îi provoacă doar necazuri

Anca Bratu, 3 martie 2023, Ora 09:54

  • print
  • |
probleme-pentru-liviu-dragnea-de-data-asta-in-amor-femeile-ii-provoaca-doar-necazuri-47568-1.jpg

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, nu reușește să evite problemele care îi complică viața, deși a ajuns la o vârstă venerabilă, la care alții își plimbă nepoții prin parc. Dacă nu sunt încurcături de natură penală ori politică, cu siguranță sunt chestii nerezolvate de amor. După despărțirea de Irina Tănase, la câteva luni după ce a ieșit din pușcărie, Dragnea nu reușește să-și găsească liniștea și nici sufletul pereche. Motiv pentru care caută, caută și iar caută. 

Noi detalii despre viața amoroasă a fostului șef PSD, Liviu Dragnea, sunt date la iveală în spațiul public. De la despărțirea de Irina Tănase, iubita care l-a așteptat la poarta închisorii, în ziua eliberării, Dragnea este într-o căutare perpetuă. Mai ceva decât un adolescent, el sare de la o iubită la alta, cu ochii in telefon după alte cuceriri, în căutarea sufletului pereche. Pe care nu a reușit să-l întâlnească, de-a lungul celor 60 de ani, în ciuda căutărilor susținute.

Mai nou, așa cum relatează cancan.ro, Liviu Dragnea a fost protagonistul unei alte povești cu aromă de telenovelă care implică mai multe femei. Aceasta pe lângă iubita oficială, pe numele său Oana Leonte, cu 35 de ani mai tânără.

La 60 de ani, vârstă la care alții își plimbă nepoțeii prin parc și se laudă cu realizările copiilor, Liviu Dragnea se comportă ca un mare cuceritor. Cel puțin în în mediul virtual. Căci, imediat ce scapă de sub supravegherea tinerei iubite, dă fuga la telefon și se conversează cu alte femei. Sau cel puțin așa susțin sursele pe care le-am citat mai sus.

Căci, de curând, Liviu Dragnea ar fi fost surprins cu „mâța în sac", semn că nu a ieșit total de pe piață.  S-ar fi întâmplat la scurtă vreme după ce fostul șef PSD și iubita sa au sărbătorit un an de la începutul poveștii lor de dragoste. După o vacanță romantică la munte, cadouri și coșuri flori a urmat, firesc propunerea de a împărți aceeași locuință. Pe care Oana a acceptat-o fericită.

Doar că a durat puțin. Imediat ce s-au stins ultimele ecouri ale petrecerii aniversare, tânăra a descoperit o altă față de iubitului. Ea l-ar fi surprins în timp ce purta o conversație de amor cu alte femei, prin intermediul unei aplicații pe telefon. 

Pusă în fața realității crude, tânăra a luat o hotărâre radicală. Fără să se lase înduplecată de lacrimile de iubire ale craiului, de rugămințile sale fierbinți ori de jurămintele de amor, Oana a părăsit domiciliul comun. Nu fără să trântească ușa de la intrare, așa cum îi stă bine unei femei trădate în amor. Sursele nu precizează dacă a fost o reacție la nervi, iar duduia a revenit alături de Liviu, imediat ce s-a liniștit, sau o separare de durată.

Cert este că Liviu Dragnea a realizat, brusc, faptul că o relație cu o femeie adevărată, care îl strânge în brațe și îi pune sângele în mișcare, este mult superioară unora virtuale, cu niște dudui care, foarte posibil, doar îi iau în râs mustața.

Drept urmare a dat fuga la iubită și i-a făcut o nouă serie de promisiuni și jurăminte, presărate cu buchete de flori și cadouri scumpe, sperând să o îmbuneze. Ce s-a întâmplat, nu putem spune, viitorul va decide.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou