Simona Gherghe se plânge de condițiile de la "Acces Direct"

Anca Bratu, 20 octombrie 2014, Ora 14:16

  • print
  • |
simona-gherghe-se-plange-de-conditiile-de-la-acces-direct-43989-1.jpg

Simona Gherghe nu a mai rezistat şi le-a cerut producătorilor emisiunii pe care o moderează să o înlocuiască din scaunul de prezentator pe motiv că scaunul nu este la fel de comod precum canapeaua invitaţilor.

În platou se aflau atunci Horia Brenciu şi Delia, veniţi să-şi promoveze noua melodie. Când a auzit cererea Simonei, Brenciu nu a stat pe gânduri şi s-a aşezat imediat în locul ei, pe scaunul de prezentator. Mai mult, acesta a preluat imediat atribuţiile colegei de televiziune şi a prezentat emisiunea până la final, fiind cel care a predat legătura ştirilor de la ora 19.00, prezentate de Andreea Berecleanu.

Horia, bărbat proaspăt însurat, nu s-a putut abţine să nu-şi mărturisească sentimentele faţă de ştiristă: "M-am căsătorit între timp, dar asta nu contează. Dragă Andreea, ştii cât de mult te iubesc!", i-a spus Brenciu Andreei Berecleanu.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou