Surpriză la X Factor!

Anca Bratu, 29 septembrie 2014, Ora 09:46

  • print
  • |
surpriza-la-x-factor-43625-1.jpg

Mii de kilometri străbătuţi, aproape 5.000 de concurenţi înscrişi, zeci de ore de audiţii şi tone de apă consumate sunt doar câteva dintre coordonatele audiţiilor pentru cel de-al patrulea sezon „X Factor", difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Căutările juraților de la „X Factor" nu au fost deloc uşoare, mii de concurenţi dorind să convingă că merită un loc pe scenă. Fără bariere de vârstă sau stil, „X Factor" i-a primit pe toţi. De la adolescenţi, la adulţi de până la 75 de ani, de la interpreţi solo, la grupuri, fiecare a încercat să impresioneze în felul lui.

Este şi cazul lui Radu Silviu, un brutar în vârstă de 33 ani de ani, convins că îi poate impresiona pe juraţi cu melodia lui Mihai Mărgineanu - „Mă iubeşte femeile". Showmanul Horia Brenciu a înregistrat întreg momentul şi i l-a trimis chiar lui Mărgineanu, pentru a-i ajuta cu o părere. Astfel Mărgineanu s-a alăturat și el juriului pentru puțin timp.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou