Theo Rose mesaj către internauți: "Sunteți făcuți grămadă"

Anca Bratu, 11 ianuarie 2023, Ora 10:04

  • print
  • |
theo-rose-mesaj-catre-internauti-sunteti-facuti-gramada-47270-1.jpeg

Theo Rose a reacționat categoric după ce internauții au luat-o la rost pentru cel mai nobil gest cu putință. Artista a cântat la Spitalul Fundeni din Capitală, la cererea mamei unui copil bolnav de cancer. Cântăreața a fost criticată dur pentru melodia aleasă. 

Theo Rose s-a alăturat mai multor artiști români pentru a sprijini copiii bolnavi de cancer din România. Invitați de Codin Maticiuc care derulează campania #SpitalePubliceDinBaniPrivati, Theo Rose, Florin Salam și Bogdan de la Ploiești și-au rupt din timpul lor pentru a strânge bani necesari tratamentului celor mici.

În timpul unei vizite la copiii de la Secția de Hematologie Pedriatică de la Fundeni, Theo Rose a cântat piesa Cămașa, la cerere unei mame. Ce a urmat depășește orice imaginație. Artista a dezvăluit totul pe rețelele sociale.

"O mămică mi-a cerut, dacă pot, să le cânt puțin din piesa asta, pentru că au ascultat-o cu ceva timp înainte să ajungem noi la ei, fără să știe că noi o să-i vizităm. Nici n-am stat să mă gândesc. Atunci când omul se află în situația aia îi dai orice îți cere. Adică, dacă am putut să fac ceva, să le aduc puțină bucurie... 

Odată cu viralizarea videoclipului au apărut tot felul de comentarii din partea unor oameni care condamnă manelele și incultura asociată cu acest gen muzical și care pretind că orice gest venit din direcția asta n-ar trebui să fie luat în considerare din cauza genului muzical interpretat de făptuitorul faptei", a spus Theo Rose într-un story.

Gestul ei a fost taxat dur de cei care au văzut clipul. Mesajele venite din partea internauților au rănit-o pe Theo Rose: 

Bravo, manele se cântă la bolnavii de cancer!".

Da', ce se cântă, nebunilor? Vivaldi? Vivaldi, ascultătorilor de muzică clasică!

E ca și cum ai spune că omul acela bolnav nu merită să se vindece din cauza preferințelor sale muzicale. Trebuie să fii dobitoc să lași un comentariu ca ăsta. Nu vă mai considerați selectivi doar pentru că nu ascultați manele! Sunteți făcuți grămadă", a mai spus Theo Rose.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou