Tudor Chirilă: "Mă pricep la femei MAI BINE DECÂT SMILEY"!

Anca Bratu, 6 octombrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
tudor-chirila-ma-pricep-la-femei-mai-bine-decat-smiley-43787-1.jpg

Prima concurentă din ediţia de vineri, de la "Vocea României", a declanşat un mic "conflict" între juraţi.

Tudor Chirilă şi Smiley au fost cuceriţi de vocea ei, însă după ce s-au întors şi-au dat seama că fata de 31 de ani este nu doar talentată, ci şi extrem de frumoasă. Fapt care i-a făcut să şi-o dorească fiecare în echipa lui.

"Ce femei, ce apariţie!", a exclamat Smiley. "Mă pricep la femei mai bine decât Smiley. Respiră răsfăţul prin toţi porii tăi. Eu vreau să fac din tine o profesionistă, el o să îţi tolereze răsfăţul", a replicat şi Tudor Chirilă.

"Sunteţi doi antrenori extraordinari, dar voi alege cu sufletul", a spus concurenta. Şi l-a ales pe Smiley, care a nu a rămas dator. "Băi, mi-a rămas ei îmbrăţişarea pe piept. Da, chiar, Tudor Chirilă se pricepe mai bine la femei decât mine, dar nu ştiu de ce a rămas singur până la 40 de ani", a spus Smiley, ironic, la final.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou