Un cuplu la care nimeni nu se aştepta: Tom Cruise şi Lindsay Lohan

Anca Bratu, 3 noiembrie 2014, Ora 14:44

  • print
  • |
un-cuplu-la-care-nimeni-nu-se-astepta-tom-cruise-si-lindsay-lohan-44167-1.jpg

Actorul în vârstă de 52 de ani şi controversata Lindsay Lohan, 28 de ani, formează cel mai nou cuplu din show-biz-ul internaţional. Cei doi s-au ascuns de jurnaliştii de peste ocean în Londra.

Nimeni nu se aştepta ca Tom Cruise să o aleagă pe Lindsay Lohan ca parteneră. După divorţul de Katie Holmes, din 2012, actorul nu a mai apărut la braţul niciunei femei, deşi zvonuri au mai existat. Însă acum chiar apropiaţi de-ai actorului au dezvăluit detalii presei.

"Lindsay îşi dorea de mult timp un bărbat matur alături, care să o răsfeţe, şi aproape că nu i-a venit să creadă când s-a reîntâlnit cu Tom în Londra. Au flirtat o noapte întreagă şi apoi au făcut schimb de numere de telefon", a declarat cineva din staff-ul actorului, pentru publicaţia britanică OK!. Se pare că Lindsay chiar ar fi îndrăgostită de Tom, iar el crede că ar putea să o aducă pe calea cea bună, dacă îi va fi alături.
Nu ştim cât sau dacă va dura această legătură amoroasă inedită, dar suntem de-a dreptul curioşi să aflăm noi detalii în viitorul apropiat.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou