Vica Blochina aruncă bomba!

Anca Bratu, 15 septembrie 2014, Ora 08:50

  • print
  • |
vica-blochina-arunca-bomba-43306-1.jpg

Vica este, fără doar şi poate, o femeie frumoasă. Sunt mulţi cei care şi-ar dori să o aibă la braţ, însă blondă se lasă greu cucerită. Dar, bărbatul care reuşeşte să facă asta este un norocos, deoarece fosta balerină este expertă în arta seducţie.

Vica Blochina face senzaţie ori de câte ori îşi face apariţia. La cei 43 de ani, fosta balerină are un corp de invidiat şi arată mai bine decât multe puştoaice de liceu. Bărbaţii ar face orice să o cucerească, înnebuniţi de formele sale, însă blondina este foarte selectivă atunci când vine vorba despre iubiţi.

Totuşi, cel care are norocul să capete acest statut, se poate considera un bărbat fericit, căci Vica este maestră în arta seducţiei. Nu are secrete speciale, şi tocmai pentru că este naturală, bărbaţii îi cad la picoare.

"Ce trebuie să facă o femeie ca să-şi înnebunească iubitul? Să f... bine, la creier", a spus Vica râzând. Dincolo de orice glumă, frumoasa blondină recunoaşte că nu-i place minciuna si că este foarte naturală cu bărbaţii din viaţa sa.

"Nu am un secret anume, eu sunt naturală. Aşa cum mă vedeţi la televizor, sinceră şi dintr-o bucată, aşa sunt mereu. Cred că bărbaţilor le place sinceritatea asta mea. Oricum, cine te place te place exact aşa cum eşti. Nu trebuie să fii nevoit să apelezi la tot felul de artificii", a mai spus Vica.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou