A slăbit patru kilograme ... masturbându-se!

Cristian Blănuţă, 30 mai 2013, Ora 14:03

  • print
  • |
a-slabit-patru-kilograme-masturbandu-se-31122-1.jpg

Un bărbat din Japonia, în vârstă de 28 de ani, cunoscut drept "Yuichi Ito", a reuşit să piardă aproape 4 kilograme în două luni, după ce a fost mai atent la dieta lui alimentară și s-a masturbat de trei și până la cinci ori pe zi, în medie. Recordul lui Ito a fost de șapte ori într-o singură zi, conform RTV.


În timp ce era în liceu, Ito a jucat baseball, dar s-a îngrăşat după ce a absolvit. Ito, care are o înălţime de 1.65, a ajuns la 76 de kilograme, o greutate destul de mare pentru standardele japoneze. Ito a decis că cea mai bună modalitate de a renunțe la kilogramele în exces este să reducă numărul de calorii şi să facă mai mult sex...cu el însuși.

"Am citit online că masturbarea echivalează cu o alergare de 200 de metri", a declarat Ito. "Cum nu aveam prietenă, singura modalitate prin care puteam să slăbesc era prin masturbare!", a povestit acesta, potrivit brobible.com.

"Problema cu eficiența acestei diete este faptul că deşi corpul tău oboseşte, acest lucru nu se întâmplă prin consumarea caloriilor prin utilizarea forței fizice", a declarat Satoshi Yoshijima, un dermatolog. Un medic specialist în medicină internă, din Tokyo, Dr. Yoshijima, este şi el de părere că excesul de auto-stimulare poate avea un impact negativ asupra nivelului de hormoni.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou