A trăit 20 de ani și cu soția, și cu fiica vitregă

Cristian Blănuţă, 26 august 2013, Ora 11:28

  • print
  • |
a-trait-20-de-ani-i-cu-so-ia-i-cu-fiica-vitrega-33618-1.jpg

Un argentinian dintr-o zonă rurală, acuzat că şi-a violat fiica vitregă timp de 20 de ani, având cu ea 10 copii, a fost arestat, a anunţat judecătoarea însărcinată cu acest dosar, citată de agenţia Belga.

Victima, o femeie analfabetă de 35 de ani, a început să fie violată de tatăl ei vitreg când avea 11 ani, a precizat magistratul, informează AgeRpres. "Este un caz deosebit, am avut multe cazuri de abuzuri, dar este prima oară că o fiică vitregă a fost violată atâţia ani şi a avut 10 copii cu soţul mamei", a spus judecătoarea Rosa Falco la postul Todo Noticias.

Autorul faptelor, al cărui nume nu a fost făcut public, riscă o pedeapsă de la opt la 15 ani de închisoare, a adăugat ea.
Bărbatul locuia cu soţia şi cu fiica vitregă, având copii au amândouă, uneori în acelaşi timp. Copiii s-au născut la fermă pentru a evita orice bănuială. Fiica vitregă era bătută şi ameninţată de soţul mamei ca să nu îl denunţe, încheie Belga.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou