Bărbat prins de poliţişti în timp ce JUPUIA UN LUP

Valeriu Daniel, 23 februarie 2014, Ora 18:15

  • print
  • |
barbat-prins-de-politisti-in-timp-ce-jupuia-un-lup-38262-1.jpg

Un bărbat de 41 de ani din comuna băcăuană Agăş a fost prins de poliţişti în timp ce jupuia un lup, animal protejat de lege, pe care îl prinsese într-un laţ, într-o pădure din Munţii Ciucului, bărbatul fiind cercetat penal pentru braconaj cinegetic, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, bărbatul a prins lupul cu ajutorul unui laţ, în pădurea din localitatea Beleghet, situată la poalele Munţilor Ciucului, după care l-a ucis cu o furcă. El a dus apoi lupul la locuinţa sa, unde a început să îl jupoaie.

"Bărbatul de 41 de ani a fost prins de poliţişti la domiciliul său în timp ce lua blana de pe animal. Poliţiştii au ridicat lupul, care a fost predat filialei din Comăneşti a Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Bacău", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru braconaj cinegetic.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou