Bărbat prins de poliţişti în timp ce JUPUIA UN LUP

Valeriu Daniel, 23 februarie 2014, Ora 18:15

  • print
  • |
barbat-prins-de-politisti-in-timp-ce-jupuia-un-lup-38262-1.jpg

Un bărbat de 41 de ani din comuna băcăuană Agăş a fost prins de poliţişti în timp ce jupuia un lup, animal protejat de lege, pe care îl prinsese într-un laţ, într-o pădure din Munţii Ciucului, bărbatul fiind cercetat penal pentru braconaj cinegetic, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, bărbatul a prins lupul cu ajutorul unui laţ, în pădurea din localitatea Beleghet, situată la poalele Munţilor Ciucului, după care l-a ucis cu o furcă. El a dus apoi lupul la locuinţa sa, unde a început să îl jupoaie.

"Bărbatul de 41 de ani a fost prins de poliţişti la domiciliul său în timp ce lua blana de pe animal. Poliţiştii au ridicat lupul, care a fost predat filialei din Comăneşti a Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Bacău", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru braconaj cinegetic.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou