Cazul ULUITOR al tânărului care a înghițit un șoarece. A avut parte de un sfârșit înfiorător

Constantin Georgescu, 13 ianuarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cazul-uluitor-al-tanarului-care-a-inghiit-un-soarece-a-avut-parte-de-un-sfarsit-infiorator-37369-1.jpg

Ziariștii britanici de la „Mirror" au publicat o poveste dramatică petrecută în urmă cu peste un secol, și apărută la vremea respectivă în publicația „Manchester Evening News".

Este vorba despre un bărbat care a murit în condiții îngrozitoare, după ce a înghițit un șoarece. Englezul a vrut să prindă, cu mâna, un șoarece, iar animalul i-a întrat pe mâneca puloverului, i s-a suit pe gât, apoi i-a intrat în gură. Șoarecele a pătruns în corpul tânărului și i-a mâncat acestuia organele, iar sfârșitul omului a venit în condiții înspăimântătoare.

„După cum se ştie, un şoarece poate trăi o lungă perioadă de timp cu puţin aer, motiv pentru care acesta a supravieţuit după ce a fost înghiţit şi a început să muşte din gâtul şi pieptul bărbatului, acesta murind în scurt timp într-o durere agonizantă", au scris ziariștii de la „Manchester Evening News".

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou