Copil de 14 ani, mort după ce i-a intrat țeava de la ghidon în gât

Cristian Blănuţă, 27 iunie 2013, Ora 22:49

  • print
  • |
copil-de-14-ani-mort-dupa-ce-i-a-intrat-eava-de-la-ghidon-in-gat-32039-1.jpg

Un băiat de 14 ani din Bucureşti a murit, joi seară, după un accident suferit în timp ce executa acrobaţii cu bicicleta, conform RTV.

Copilul, care sărea peste o rampă cu bicicleta în zona Lujerului, din sectorul 6 al Capitalei, a căzut, după ce ghidonul s-a rupt, iar ţeava care îl susţinea i-a intrat în gât. Băiatul a suferit o hemoragie masivă, urmată de un stop cardiac şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu", de un echipaj SMURD care a efectuat în permanenţă manevre de resuscitare.
Ajuns la spital, băiatul nu a mai putut fi salvat, iar medicii de la Unitateas de Primiri Urgenţe a instituţiei nu au mai putut decât să costate decesul, în jurul orei 20.30.
Cazul este cercetat de poliţiştii Serviciului accidente grave al Brigăzii Rutiere, potrivit Mediafax.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou