Și-a incendiat copilul și l-a aruncat în toaletă

Cristian Blănuţă, 17 august 2013, Ora 09:05

  • print
  • |
i-a-incendiat-copilul-i-l-a-aruncat-in-toaleta-33326-1.jpg

O tânără din satul vasluian Serboteşti şi-a incendiat copilul imediat după ce l-a adus pe lume. Cu o cruzime fără margini, mai apoi, mama l-a aruncat într-o toaletă. Micuţul era rodul unei iubiri interzise, iar soţul înşelat a părăsit-o.

Toţi oamenii din satul Serboteşti au rămas înmărmuriţi când poliţiştii au descoperit rămăşite carbonizate din trupul bebeluşului. Tânăra, mamă a doi copii în vârstă de 2 şi 6 ani, a rămas însărcinată în urma unei aventuri. Din acest motiv, soţul ei a cerut divorţul si a plecat la munca în străinătate. Femeia nu a vrut să recunoască niciun moment sarcina, conform RTV.net.

"Nu a recunoscut sarcina faţă de băiatul meu. La o săptămână după ce a plecat băiatul, a făcut prostia. Putea să îl lase, îl creşteam eu până la urmă", a spus soacra femeii.

Vecinii tinerei au bănuit că se întâmplase ceva pentru că femeia nu mai era însărcinată, dar nici copilul nu îl mai avea. "Am văzut-o că e însărcinată şi apoi am văzut-o fără burtă. Noi de unde să ştim ce a făcut? M-am gândit că a făcut ceva rău, dar nu puteam să bănuiesc... Nici prin minte nu mi-a trecut să facă aşa ceva", afirmat o localnică.

În cele din urmă, tânăra a recunoscut în fața anchetatorilor că a născut vinerea trecută şi că şi-ar fi incendiat pruncul în faţa casei, iar apoi l-a aruncat în toaletă. Medicii vor stabili, în urma necropsiei, dacă bebelușul s-a născut viu. Femeia ar putea fi acuzată de pruncucidere.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou