Și-a incendiat copilul și l-a aruncat în toaletă

Cristian Blănuţă, 17 august 2013, Ora 09:05

  • print
  • |
i-a-incendiat-copilul-i-l-a-aruncat-in-toaleta-33326-1.jpg

O tânără din satul vasluian Serboteşti şi-a incendiat copilul imediat după ce l-a adus pe lume. Cu o cruzime fără margini, mai apoi, mama l-a aruncat într-o toaletă. Micuţul era rodul unei iubiri interzise, iar soţul înşelat a părăsit-o.

Toţi oamenii din satul Serboteşti au rămas înmărmuriţi când poliţiştii au descoperit rămăşite carbonizate din trupul bebeluşului. Tânăra, mamă a doi copii în vârstă de 2 şi 6 ani, a rămas însărcinată în urma unei aventuri. Din acest motiv, soţul ei a cerut divorţul si a plecat la munca în străinătate. Femeia nu a vrut să recunoască niciun moment sarcina, conform RTV.net.

"Nu a recunoscut sarcina faţă de băiatul meu. La o săptămână după ce a plecat băiatul, a făcut prostia. Putea să îl lase, îl creşteam eu până la urmă", a spus soacra femeii.

Vecinii tinerei au bănuit că se întâmplase ceva pentru că femeia nu mai era însărcinată, dar nici copilul nu îl mai avea. "Am văzut-o că e însărcinată şi apoi am văzut-o fără burtă. Noi de unde să ştim ce a făcut? M-am gândit că a făcut ceva rău, dar nu puteam să bănuiesc... Nici prin minte nu mi-a trecut să facă aşa ceva", afirmat o localnică.

În cele din urmă, tânăra a recunoscut în fața anchetatorilor că a născut vinerea trecută şi că şi-ar fi incendiat pruncul în faţa casei, iar apoi l-a aruncat în toaletă. Medicii vor stabili, în urma necropsiei, dacă bebelușul s-a născut viu. Femeia ar putea fi acuzată de pruncucidere.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou