Șocant! I-au tăiat capul, i-au scos ochii și i-au smuls limba

Cristian Blănuţă, 30 octombrie 2013, Ora 19:35

  • print
  • |
ocant-i-au-taiat-capul-i-au-scos-ochii-i-i-au-smuls-limba-35390-1.jpg

Jucătorul brazilian Joao Rodrigo a fost omorât în noaptea de luni spre marţi. Cei care l-au ucis i-au tăiat capul, i-au scos ochii şi i-au smuls limba.

Joao Rodrigo a început să joace fotbal la nivel de profesionişti în 1996, pe când avea 19 ani, el fiind legitimat la gruparea Bangu, după ce trecuse pe la Olimpia, Nacional, dar şi prin Europa, pe la suedezii de la Öster.

Acum avea 35 de ani, a spus adio fotbalului, iar luni noapte se afla într-un restaurant din districtul Realengo, din Rio de Janeiro. După ce a părăsit localul el a fost răpit de câţiva necunoscuţi, însă nimeni nu a observat acest lucru, scrie rtv.net. Soţia sa, care era obişnuită ca Rodrigo să lipsească nopţile de-acasă, a auzit ceva zgomote ciudate în jurul locuinţei, în jurul orei 04.30, marţi dimineaţa, iar când a ieşit să vadă ce este s-a îngrozit.
Pe verandă era aruncat capul soţului său, fostul fotbalist Joao Rodrigo, căruia îi fusesesă scoşi ochii şi tăiată limba.


Potrivit rapoartelor preliminare s-ar părea că este vorba de o răzbunare a mafiei traficanţilor de droguri, soţia sa fiind cadru activ în poliţia militară şi lucrând din greu în ultimii ani pentru stârpirea acestui flagel.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou