S-a găsit mâna dreaptă a femeii tranșate de violatorul ucigaș

Cristian Blănuţă, 2 iunie 2013, Ora 15:39

  • print
  • |
s-a-gasit-mana-dreapta-a-femeii-tran-ate-de-violatorul-uciga-31192-1.jpg

Poliţiştii au găsit, duminică, mâna dreaptă dintr-un cadavru uman în albia râului Argeş, în zona podului de la Ioneşti (Dâmboviţa), în apropiere de locul unde a fost descoperit cadavrul secţionat al femeii ucise de Florin Mînzăraru, anunță România TV.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, mâna a fost descoperită la 150 de metri în aval de podul de la Ioneşti de pe râul Argeş, în apropierea zonei unde au fost găsite piciorul şi mâna stângă, dar şi capul femeii ucise şi tranşate, potrivit Mediafax.

"Poliţiştii dâmboviţeni au găsit mâna dreaptă. Fragmentul de cadavru va fi ridicat de către criminalişti şi dus la Serviciul de Medicină Legală din Târgovişte, pentru identificare", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Alexandra Niculaie.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului la sesizarea unui pescar din Găeşti, care a anunţat că în zona podului de la Ioneşti sunt resturi de cadavru uman.
Vineri, anchetatorii au descoperit un cap uman care se presupunea că ar fi al femeii ucise şi tranşate de Florin Mînzăraru, în râul Argeş, în judeţul Dâmboviţa. Ulterior, poliţiştii au stabilit că fragmentul uman este al Iulianei Neblea, de 36 de ani, din comuna Valea Mare.
Florin Mînzăraru, bărbatul acuzat că a ucis-o şi tranşat-o pe femeia de 36 de ani, a fost arestat preventiv, joi noapte, de Tribunalul Bucureşti, pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou