ȘOCANT: Cădeau oameni din CER!

Cristian Blănuţă, 18 iulie 2014, Ora 18:46

  • print
  • |
socant-cadeau-oameni-din-cer-41867-1.jpg

Resturile avionului prăbușit în Ucraina s-au întins pe o rază de 15 km! Cadavre și bucăți din avion au căzut în câteva sate ucrainene.

Locuitorii dintr-un sat din zona în care s-a prăbuşit zborul MH17 joi afirmă că au crezut iniţial că localitatea este "bombardată", relatează BBC News online.

"Am auzit un zgomit, ca o explozie", a declarat Alla, o locuitoare din satul Rasîpnoie. "Am crezut că suntem bombardaţi. Dar, când am fugit afară, am văzut o parte dintr-un avion căzând peste casa noastră", a continuat ea.

"Erau părţi de avion în curte şi diferite hârtii", şi-a amitit ea.

Alţi locuitori din satul ucrainean au spus că au văzut "oameni căzând din cer".

Unul dintre ei, Nikolai, a declarat că "se auzea un huruit foarte puternic de avion, după care s-a auzit o bubuitură, apoi au început să cadă oameni din cer".

"Apăreau oameni direct din nori. Apoi a apărut şi fuzelajul avionului şi a căzut acolo, la aproximativ 50 de metri de aici", a declarat acesta.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou