ȘOCANT: Cădeau oameni din CER!

Cristian Blănuţă, 18 iulie 2014, Ora 18:46

  • print
  • |
socant-cadeau-oameni-din-cer-41867-1.jpg

Resturile avionului prăbușit în Ucraina s-au întins pe o rază de 15 km! Cadavre și bucăți din avion au căzut în câteva sate ucrainene.

Locuitorii dintr-un sat din zona în care s-a prăbuşit zborul MH17 joi afirmă că au crezut iniţial că localitatea este "bombardată", relatează BBC News online.

"Am auzit un zgomit, ca o explozie", a declarat Alla, o locuitoare din satul Rasîpnoie. "Am crezut că suntem bombardaţi. Dar, când am fugit afară, am văzut o parte dintr-un avion căzând peste casa noastră", a continuat ea.

"Erau părţi de avion în curte şi diferite hârtii", şi-a amitit ea.

Alţi locuitori din satul ucrainean au spus că au văzut "oameni căzând din cer".

Unul dintre ei, Nikolai, a declarat că "se auzea un huruit foarte puternic de avion, după care s-a auzit o bubuitură, apoi au început să cadă oameni din cer".

"Apăreau oameni direct din nori. Apoi a apărut şi fuzelajul avionului şi a căzut acolo, la aproximativ 50 de metri de aici", a declarat acesta.

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou