Teo Trandafir şi-a oripilat fanii

Anca Bratu, 29 iunie 2013, Ora 12:33

  • print
  • |
teo-trandafir-si-a-oripilat-fanii-32072-1.jpg

Teo Trandafir a apărut recent într-o ipostază de-a dreptul şocantă pentru admiratorii ei, care au şi taxat-o cu fel şi fel de comentarii.

"Aşa ceva nu se pune pe internet, pot vedea copiii", "Teo, fată, ce ai păţit?", "Maaaamaaaaaaaa!!! Ce-i astaaa??", "Ooo Teo, ai avut curajul să laşi, să ţi se facă asta???? baarrr, mi s-a făcut pielea de găina..", au fost câteva dintre comentariile postate de fanii vedetei la această poză.

Teo a a oferit o clarificare pe blogul ei, în postarea "Vatra. Veşnic Luminoasă".

"Aș vrea să fim clari în legătură cu viaţă pe cont propriu și ratingul la televiziune. Când n-ai pe nimeni în spate, iți cam trebuie rating, ca să nu te dea afară. Simplu. Și da, de dragul lui am am mers pe becuri aprinse, mi-am pus șerpi de gât, am pus tarantule pe față, am făcut pe dracu-n patru...", a scris Teo, lăsând să se înţeleagă că toate acţiunile ei controversate din timpul emisiunilor au fost făcute de dragul raitingului.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou