Află cum slăbeşte Dana Săvuică 5 kilograme pe lună

Ziarul Atac, 12 mai 2013, Ora 16:55

  • print
  • |
afla-cum-slabeste-dana-savuica-5-kilograme-pe-luna-30715-1.jpg

Diferenţa dintre momentul în care a făcut prima copertă Playboy România, acum 14 ani, şi astăzi, la 40 de ani, nu există în cazul Danei Săvuică.

Vedete declară că pe lângă tratamentul Velashape, care distruge ţesutul adipos prin ultrasunete şi radiofrecvenţă, obişnuieşte să beai ceaiuri de plante, să facă acupunctură şi să ţină o dietă care promite să ardă 5 kilograme pe lună. Regimul este bazat, în special, pe consumul de legume slab caloric, nuci şi peşte la grătar.

"Salata verde, roşiile, castraveţii, ardei ras, conopida, verdeţurile, andivele, prazul, spanacul şi urzicile sunt legumele pe care le consum cel mai des. Nucile, alunele şi seminţele adăugate în salata sunt o sursă bună de fibre şi asigură o digestie sănătoasă. Astfel, mâncând normal şi urmând dieta cu salate, fără să acorzi o prea mare importanţă caloriilor, poţi slăbi chiar şi 5 kg pe lună!", explică Dana Săvuică pentru slabescu.ro.

Sursa: Unica

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou