Simona Halep, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells

Mălina Andrei, 18 martie 2015, Ora 08:12

  • print
  • |
simona-halep-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-la-indian-wells-45996-1.jpg

Simona Halep a învins-o, marţi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva cehă Karolina Pliskova şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Partida a durat o oră şi 17 minute. Halep şi Pliskova s-au mai întâlnit în finala de la Dubai, din luna februarie, când tot românca s-a impus, cu scorul de 6-4, 7-6 (4).

În turul următor, Simona Halep va juca împotriva tenismenei Carla Suarez Navarro.

Jucătoarea spaniolă de tenis Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 12, a învins-o, marţi, pe britanica Heather Watson (43 WTA), în optimile de finală de la Indian Wells. Suarez Navarro, locul 13 WTA, s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-1, după două ore şi 19 minute.

Simona Halep (23 de ani) şi Carla Suarez Navarro (26 de ani) s-au mai întâlnit de opt ori în circuitul WTA, fiecare jucătoare impunându-se de câte patru ori. În 2013, Halep s-a impus de două ori (6-3, 6-2 la 's-Hertogenbosch şi 3-6, 6-4, 6-1 la New Haven), în timp ce Suarez Navarro a câştigat întâlnirea de la Roland Garros, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2. În 2014, cele două ar fi trebuit să se întâlnească la Roma, dar Simona Halep s-a retras.

Calificarea în sferturi este recompensată la Indian Wells cu un premiu de 112.270 de dolari şi cu 215 de puncte WTA.

La ediţia precedentă, Simona Halep a atins faza semifinalelor competiţiei.

 

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou