Simona Halep mai are doar puțin până își vede visul împlinit! Este din nou locul doi mondial

Ziarul Atac, 27 aprilie 2015, Ora 13:30

  • print
  • |
simona-halep-mai-are-dor-putin-pana-isi-vede-visul-implinit-este-din-nou-locul-doi-mondial-46392-1.jpg

Simona Halep a ajuns pînă în semifinale la turneul de la Stuttgart și a trecut pe locul secund în clasamentul WTA, profitînd de eliminarea prematură a Mariei Șarapova, scrie gsp.ro.

WTA a publicat noul clasament, iar jucătoarea noastră se află pe locul doi, cu 7755 de puncte. Halep are un avans de 230 de puncte față de Maria Șarapova și este la 2226 de puncte în spatele Serenei Williams.

Lupta pentru locul doi este una încinsă, iar Halep și Șarapova au multe puncte de apărat la turneele de la Madrid și Roland Garros.

În 2014, cele două au disputat finalele de la Madrid și Roland Garros, ambele cîștigate de rusoaică. La Roma, cele două au fost eliminate în sferturi.

Simona se află pe locul al doilea în clasamentul WTA Race, tot în spatele Serenei Williams.

 

În Top 10 s-a mai produs o singuă schimbare. Canadianca Eugenie Bouchard a urcat o poziție, pe locul șase, după ce a depășit-o pe Ana Ivanovici.

 

Pe lîngă Halep, alte patru românce se află în Top 100 WTA. Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru au urcat cîte o poziție în clasamentul WTA și se află acum pe locurile 61, respectiv 69. Andreea Mitu a urcat trei poziții și se află pe locul 100, iar Irina Begu staționează pe poziția 33.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou