ATENȚIE. Taxe locale mai mari în 2014

Dan Alexandru, 6 ianuarie 2014, Ora 11:42

  • print
  • |
atentie-taxe-locale-mai-mari-in-2014-37101-1.jpg

Noul an a venit cu taxe mai mari pentru cei din Constanţa. Asta după ce Guvernul a dat anul trecut mână liberă primarilor pentru a majora taxele și impozitele locale de la 1 ianuarie. Nu doar la malul mării vor fi biruri mai mari.

Cel mai mult vor plăti locuitorii Constanţei. Aici, taxele au crescut cu 16.05%, însă doar pentru impozitele pe clădiri şi terenuri. Impozite mai mari cu 16% vor plăti şi cei care locuiesc în Baia Mare, Vaslui, Râmnicu Vâlcea şi Focşani.

În oraşul Giurgiu, procentul de majorare a impozitului variază între 10% şi 15%. Cei mai norocoşi sunt cei din Oradea, pentru că aici impozitele cresc cu doar 2,5%.

Majorarea taxelor locale şi impozitelor este cuprinsă în calendarul de reforme cu FMI. Măsura trebuia aplicată la nivelul primăriilor cu datorii, pentru a se evita acumularea de noi restanţe. Edilii locali au fost avertizaţi că nu nu vor mai primi fonduri suplimentare în 2014, dacă n-au mărit aceste taxe şi nu se vor descurca cu banii.

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou