Află ce îți rezervă astrele în luna NOIEMBRIE

Mălina Andrei, 1 noiembrie 2014, Ora 12:29

  • print
  • |
afla-ce-iti-rezerva-astrele-in-luna-noiembrie-44135-1.jpg

Iată previziunile astrologice ale lunii Noiembrie.

BERBEC

Pentru prima parte a lunii noiembrie 2014, prognoză nu este prea optimistă pentru viață sentimentală a Berbecilor. Venus, planetă iubirii și stăpână casei relațiilor Berbecului, se află într-un sector ostil, ba, mai mult, în tristă vecinătate a lui Saturn.

Te poți confruntă cu blocaje, temeri și frustrări. Întâmpini situații care te obligă să meditezi asupra mecanismelor psihologice ale partenerului/partenerei. Este posibil să se iște neînțelegeri din pricină banilor, sau omul de alături să aibă probleme financiare.

Din fericire, partea a două a lunii noiembrie 2014 este mult mai favorabilă Bebecilor. Venus face un splendid trigon cu Jupiter, situat în casă erotismului Berbecului, iar acest trigon ar trebui să aducă Berbecilor șansa, fericire, împliniri.

Te mai poți aștepta la o călătorie cu miză romantică sau la o idila cu cineva aflat la distanță.

Luna noiembrie 2014 este foarte ambițioasă, dar poate fi destul de dură. Marte, stăpânul Berbecului, este în casă carierei Berbecului, alături de Pluto, poziție care denotă o motivare foarte puternică, ce te poate face să forțezi limitele pentru a-ți îndeplini scopurile.

Conjuncția Marte-Pluto în casă carierei poate fi grozav de performanță, dar poate fi și distructivă. Poți avea mari succese dar, pentru a evită problemele, este recomandat să dai dovadă de disciplină, flexibilitate și diplomație.

Zonă financiară a Berbecului este foarte activă în noiembrie 2014 și este posibil să faci destul de mulți bani, dar este nevoie de prudența, mai ales în prima parte a lunii.

Partea a două a lunii noiembrie 2014 poate aduce Berbecilor bani mai mulți, o șansa financiară nesperată, noroc în călătorii și studii și în colaborarile cu cei de departe.

Berbecii o rezistentă fizică foarte bună în noiembrie 2014, dar nu se bucură de confort psihologic - cel puțin, nu în primele două decade ale lunii.

Luna noiembrie 2014 te predispune la stres, griji multe și momente de melancolie sau pesimism.

Ar fi bine să cauți să te relaxezi în timpul liber în compania unor prieteni mai veseli sau practicând o activitate creativă.

Nu fi prea categoric(a), privește lucrurile într-un mod mai nuanțat!

TAUR

Noiembrie 2014 este pentru Tauri o luna intensă emoțional, importantă și plină de înțelesuri.

În casă cuplului Taurului, lângă Saturn (care se află aici de peste doi ani), apăr Venus (până pe 16 noiembrie), Soarele (până pe 23) și Mercur (în ultimele două decade). Ai multă nevoie de dragoste și atenție, iar disponibilitatea de a te dedică celuilalt este foarte mare.

Cauți iubirea și înțelegerea, vrei să împărtășești totul cu celălalt. Tot ce este legat de cuplu are prioritate. Apăr evenimente relevante și este posibil să iei decizii importante, fie împreună cu partenerul/parteneră, fie cu referire la el/ea.

Stăpânul casei cuplului Taurului, Marte, formează în noiembrie 2014 o conjuncție cu Pluto și un careu cu Uranus, așa că pot apărea și întâmplări neașteptate, dramatice, inevitabile.

Colaborarile, contractele și parteneriatele au o mare importantă pentru Tauri în noiembrie 2014. Contactele de muncă sau afaceri pot avea legătură cu mediul legislativ, cultural, universitar sau spiritual, dar și cu străinătatea, cu companiile multinaționale sau cu cooperarea la distanță.

Trecerea succesivă a lui Venus, a Soarelui și a lui Mercur peste stăpânul casei carierei Taurului e semn de succes și împliniri.

Finanțele trec pe primul palier de interes în a două jumătate a lunii noiembrie 2015. Este vorba mai ales de banii pe care-i faci împreună cu alții, de banii altora și de relațiile cu mediile financiare și de afaceri.

Trigonul dintre Venus și Jupiter anunța Taurilor șansa și prosperitate, câștiguri mărite, investiții.

Dacă ai avut cumva probleme în ultimele săptămâni, în noiembrie 2014 poți răsufla ușurată(a), fiindcă situația se mai relaxează.

Rămâne, totuși, stresul, o anume presiune care îi face pe Tauri să se relaxeze destul de greu.

Destinderea o găsești în sânul familiei sau ocupându-te de casă și de treburile domestice. Și călătoriile ar putea fi o variantă, mai ales în a două parte a lunii.

Ar fi bine să privești relațiile mai rațional, cu mai multă relaxare.

GEMENI

Bunul mers al relației existențe sau înfiriparea unei relații noi depind mult de comunicare. Comunicarea este armă cu care seduci, instrumentul cu care poți armoniza, echilibra, întări sau dezvoltă legăturile de suflet.

Comunicarea trebuie însă să se bazeze pe afinități intelectuale sau spirituale. Afecțiunea și dorință se procesează mai întâi în minte și se fortifica prin cuvinte.

Prima parte a lunii noiembrie 2014 nu este grozavă pentru viață sentimentală a Gemenilor. Pot apărea restricții, blocaje sau neînțelegeri legate de muncă și responsabilități. Lucrurile se pot însă rezolvă prin discuții și negocieri.

Partea a două a lunii este splendidă! Trigonul dintre Venus, aflată în casă cuplului Gemenilor, și Jupiter, stăpânul casei cuplului Gemenilor, promite mari bucurii și împliniri.

Noiembrie 2014 este o luna de muncă grea pentru Gemeni. Sau de greutăți în muncă...

Prin casă serviciului Gemenilor trec multe planete, arătând că activitatea este intensă. Dar aspectele planetare sunt cam tensionate. Se poate să te confrunți cu sarcini dificile, cu oameni dificili sau să ai de trecut o probă dificilă.

De asemenea, este posibil să afli lucruri care îți modifică radical perspectivă sau să se producă un alt gen de transformare a situației. Sau să trebuiască să iei o hotărâre, să transezi o situație: ori e albă, ori e neagră.

Motivațiile bănești sunt decisive și se poate să ai o inițiativă financiară importantă.

Partea a două a lunii noiembrie 2014 este mult mai relaxată și le poate aduce Gemenilor contracte banoase sau colaborări încununate de succes.

Este recomandat să ai grijă de sănătatea ta, fiindcă luna noiembrie 2014 poate fi critică pentru Gemeni. Este posibil să te alegi cu vreo boală, să se reactiveze o afecțiune cronică sau să apăra o evoluție neașteptată.

Nu te suprasolicita, evită frigul și umezeală și stai departe de persoanele care au maladii contagioase!

Noiembrie 2014 este însă o perioadă bună pentru controale periodice, investigații și tratamente.

Planifica-ți bine muncă și încearcă să mai delegi din responsabilități!

RAC

Noiembrie este pentru Răci cea mai pasionala luna din 2014.

În casa iubirii și a erotismului Racului se află nu mai puțin de 4 planete. Lui Saturn, cam zgârcit în ultima vreme cu tandreturile și amorul, i s-au alăturat vitalizantul Soare, dulcea și senzuală Venus și jucăușul și frivolul Mercur.

Combinația Soare-Venus-Mercur este arhisuficientă pentru a învinge orice reținere saturniană și pentru a purcede cu mult entuziasm spre savurarea plăcerilor trupești, spre noi aventuri galante sau spre înviorarea vechilor legături.

Pe de altă parte, pasionalul Marte se află în casă cuplului Racului. Marte este planetă sexualității, a dorinței și a cuceririlor, așa că este rost de acțiune, nu glumă!

Atenție, însă: ia-o ușor, fiindcă Marte patronează deopotrivă conflictul și agresivitatea!

Noiembrie 2014 este minunat pentru preocupările creativ-artistice și toate activitățile care pun în valoare expresivitatea, carismă și aptitudinile Racului.

Primele două decade din noiembrie 2014 sunt în mod deosebit propice acțiunilor de promovare, lansare sau (re)prezentare, dar și celor din domeniul divertismentului sau al sportului.

Cu Marte în casă relațiilor Racului, bine aspectat, noiembrie 2014 este o luna a întrecerilor și a competițiilor de toate felurile și, chiar dacă nu îți este ușor, șansa se situează de partea ta. Colaborarile și mobilizarea în echipă pot duce la succes.

De confortul financiar al Racilor în noiembrie 2014 are grijă generosul Jupiter, iar în partea a două a lunii pune umărul și Venus, spre fericită rotunjire a conturilor bancare.

Debordezi de energie, ești în formă și ai nevoie să te exprimi fizic în mod viguros.

Mersul pe jos, piscină și sală de fitness îți sunt cei mai buni prieteni. Și, bineînțeles, sexul! Toate acestea îți consumă excedentul de energie și, în același timp, te eliberează de stres.

Partea a două a lunii noiembrie 2014 poate aduce Racilor o soluție medicală și este bună pentru diete, îngrijiri corporale și tratamente cosmetice.

Pune frâu cheltuielilor și nu alergă după chilipiruri, fiindcă poți ieși în pagubă!

LEU

Cu Jupiter în Leu, te poți bază oricând pe o mare (poate prea mare?) încredere în farmecul personal, pe o robustă vigoare sexuală și pe un avânt romantic care abia așteaptă să fie stârnit. Toate acestea se exprimă mai intens sau mai discret, în funcție de tranzitele planetelor rapide.

Prima parte a lui noiembrie 2014, de pildă, este mai potolită. Leul preferă intimitatea căminului și a familiei, iar în cuplu Leului predomina preocupările domestice sau interesul pentru locuința, bunuri și proprietăți.

Partea a două a lunii este de o senzualitate explozivă și foarte favorabilă iubirii.

Tot în a două jumătate a lui noiembrie 2014 are loc o Luna Nouă conjuncta cu Venus, configurație care anunța Leilor o nouă dragoste, o logodnă, vestea unei sarcini dorite sau un alt eveniment fericit.

O luna de muncă înverșunată, în care Leul parcă vrea să dea gata tot ce este de făcut - și ceva în plus.

Luna noiembrie 2014 este agitată, presărată cu situații critice, în care trebuie să acționezi rapid sau să iei decizii tranșante. Se poate să fii nevoit să te zbați, să insiști, să consumi multă energie fizică pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Nu este exclus să trebuiască să te lupți pentru cineva cu care lucrezi sau să ai ciocniri cu un coleg sau un subordonat. Dar tot acest efort pare să fie cu folos, mai ales în partea a două a lunii noiembrie 2014, care aduce Leilor oportunități, realizări și succes.

În plan financiar se simte influența lui Jupiter, care se află în Leu: banii vin ori de câte ori ai nevoie de ei, uneori și cu un surplus, așa cum se întâmplă în a două jumătate a lunii noiembrie 2014.

Atenție mare la sănătate, fiindcă luna noiembrie 2014 poate fi critică pentru Lei.

În casă sănătății Leului se găsește Marte, care face aspecte stresante cu Pluto și Uranus. Există un risc de infecție, inflamație, sângerare, arsură, afecțiune musculară, intervenție chirurgicală, accident sau alte probleme ce pot surveni brusc, dureros, violent.

Riscul este mai mare în prima parte a lunii.

Ocupă-te mai mult de casă: vezi ce mai este de aranjat, de reparat!

FECIOARĂ

Nimic nu se compară cu magnetismul pe care îl emană Fecioarele în noiembrie 2014.

Conjuncția Marte-Pluto, care se formează în casă dragostei Fecioarei, are o încărcătură sexuală năucitoare, care îi fascinează pe ceilalți și care te face să resimți impulsuri și pasiuni de care probabil că nu te credeai instare. O astfel de configurație poate creă atracții irezistibile și trăiri erotice memorabile.

În plus, prin preajmă lui Saturn, stăpânul casei iubirii Fecioarei, în primele două decade din noiembrie 2014 se perinda Soarele, cel aducător de căldură și vitalitate, și Venus, planetă iubirii și a senzualității. Astfel, noiembrie 2014 este pentru Fecioare o luna de mare intensitate emoțională și sexuală.

În rest, că înțelegere și armonie, relația Fecioarelor primește un impuls pozitiv în partea a două a lunii.

Horoscop zodia Fecioară, luna noiembrie 2014: Carieră și bani

Informarea și comunicarea sunt pentru Fecioară cuvintele cheie ale lunii noiembrie 2014.

Ies în prim plan conceperea, redactarea, editarea, traducerea, învățarea, documentarea și preocupările intelectuale, în general. Dar și discursurile, transmiterea cunoștințelor, examenele, probele și interviurile, negocierile, schimburile de idei și de bunuri.

Luna noiembrie 2014 este febrilă, plină de inițiativă, o perioadă în care ideile curg în valuri și treci cu repeziciune de la gând la faptă.

Ai foarte multă putere de convingere și o uriașa forță de expresie, care ar putea fi admirabil valorificate prin creație. Este un moment bun pentru a te lansă, a prezența, a recomanda.

În plan financiar, Fecioarele se pot aștepta la unele tensiuni în prima parte a lunii noiembrie 2014, dar a două jumătate a lunii le aduce șansa și prosperitate.

Horoscop zodia Fecioară, luna noiembrie 2014: Formă fizică și moral

În mare, ai o rezistentă fizică bună și multă vitalitate.

Luna noiembrie 2014 este foarte activă pentru Fecioară, caracterizată de multe drumuri, plimbări și drumeții, activități sportive sau care sunt mari consumatoare de energie.

Fecioarele manifestă acum un interes vădit pentru sănătate și formă, care se poate traduce printr-o asiduă informare în domeniu, printr-o călătorie sau alt tip de demers cu scop medical.

Nu riscă financiar și gestionează-ți cu înțelepciune resursele!

BALANȚĂ

Initial, noiembrie 2014 nu pare a fi o luna prea romantica pentru Balante, desi... cu Uranus in casa relatiilor nu stii niciodata de unde sare iepurele!

In prim-plan apar chestiuni legate de casa si familie. Se poate sa fie vorba despre reparatii, transformari, achizitii sau alte initiative care vizeaza locuinta, despre probleme cu parintii s.a.

In noiembrie 2014, banii Balantei se intrepatrund cu relatiile: ei pot determina o alegere sau pot fi influentati de emotii si sentimente.

Prima parte a lunii noiembrie 2014 ar putea fi cam incomoda pentru Balante, dar partea a doua compenseaza din plin: Venus, planeta iubirii, formeaza un frumos triunghi cu Uranus, aflat in casa relatiilor Balantei, si cu Jupiter, Marele Benefic. Prin urmare, s-ar putea sa intre cineva nou in viata ta sau sa ai un alt motiv de fericire nesperata.

Dupa o perioada in care casa banilor Balantei a fost cam vitregita, acum se misca ceva din loc.

In prima parte a lunii noiembrie 2014 castigi mai mult, dar dirijezi banii catre locuinta, catre sediul firmei (daca ai), sau catre bunuri de folosinta indelungata.

Adevaratele impliniri vin in partea a doua a lunii. Apar venituri prin parteneri, cadouri, sponsorizari sau alte avantaje materiale prin intermediul celorlalti. Tot in partea a doua a lunii noiembrie 2014, Balantele pot obtine contracte si colaborari noi si fructuoase.

Pentru Balanta, in noiembrie 2014 succesul mai poate veni din activitati de grup sau de organizatie, din prestatii intelectuale sau din comunicare. Ai noroc la probe, examene, interviuri si te descurci exceptional in negocieri.

Legi multe relatii noi si este posibil sa intreprinzi o calatorie placuta si utila.

Horoscop zodia Balanta, luna noiembrie 2014: Forma fizica si moral

Balantele nu au un capital energetic prea ridicat in noiembrie 2014 dar, daca isi gestioneaza bine resursele, se pot descurca onorabil.

Din cauza aspectelor neprietenoase pe care Balanta le primeste de la Uranus (opozitie) si de la Pluto si Marte (careu), presiunea este destul de mare in prima parte a lunii noiembrie 2014 si exista un risc de bulversare, conflict sau criza. Incearca sa te relaxezi!

Tonusul fizic si psihic al Balantelor creste in partea a doua a lunii.

Fii gata pentru nou! Este timpul sa adopti o viziune mai libera si mai curajoasa.

SCORPION

Sub tranzitul veselei si iubitoarei Venus, in prima parte a lunii noiembrie 2014 vezi viata relationala prin ochelarii trandafirii.

Ai si de ce: Venus in Scorpion te inzestreaza cu o dispozitie voioasa si dragastoasa, cu un irezistibil farmec seducator si cu o mare aplecare catre toate placerile vietii.

Sub tranzitul lui Venus, iubirea este mai la indemana pentru Scorpioni. Nu trebuie decat sa deschizi ochii ca sa o vezi si sa intinzi mana ca sa o culegi.

Iti merge bine si in restul lunii noiembrie 2014, fiindca Venus, care este si stapana casei cuplului Scorpionului, intra intr-o configuratie binevoitoare cu Jupiter si Uranus. Dar, de data asta, relatia capata valente mai practice, iar fericirea se sprijina nu doar pe emotii si senzatii, ci pe notiuni mai palpabile: bani, pozitie, succes.

Scorpionii parcurg o etapa foarte activa si satisfacatoare in plan profesional.

In fundal, pana la vara beneficiezi de sprijinul binevoitor al lui Jupiter, aflat in casa carierei Scorpionului. Jupiter iti largeste campul de actiune, da anvergura proiectelor tale, aduce noroc si succes.

In noiembrie 2014, predispozitiile jupiteriene sunt stimulate mai intai de tranzitele planetelor rapide (Soare, Venus, Mercur) prin Scorpion, care te pun intr-o lumina foarte avantajoasa, iti dau energie si carisma si-ti subliniaza abilitatile intelectuale si de comunicare. Stralucesti, te remarci, te impui.

In partea a doua a lunii, Venus intra in casa banilor Scorpionului, de unde formeaza cate un trigon cu Jupiter si cu Uranus, ceea ce insemna ca realizarile profesionale ale Scorpionului din a doua jumatate a lunii noiembrie 2014 sunt insotite de mari satisfactii financiare.

Horoscop zodia Scorpion, luna noiembrie 2014: Forma fizica si moral

Scorpionii au energie din abundenta si sunt, in general, bine-dispusi, mai ales in primele doua decade din noiembrie 2014.

Poti avea insa si accese bruste de agitatie, nerabdare sau nervozitate, care se pot solda cu conflicte sau cu accidentari. Ai grija cum conduci si cum manuiesti obiectele/substantele periculoase!

A doua jumatate a lui noiembrie 2014 poate aduce Scorpionilor o rezolvare medicala.

Relaxeaza-te si da frau liber creativitatii!Oricata bunavointa ai avea, este posibil sa nu poti evita unele neplaceri sentimentale in prima parte a lunii noiembrie 2014.

SĂGETĂTOR

Atat stapanul cuplului Sagetatorului, Mercur, cat si planeta dragostei, Venus, se afla intr-un sector al horoscopului solar care le limiteaza mult posibilitatea de exprimare sau de alegere. Aceasta configuratie planetara poate sa atraga singuratatea, pierderile, dezamagirile sau frustrarile. In unele cazuri, este posibil ca partenerul/partenera Sagetatorului sa aiba o problema de sanatate.

Concomitent, careul dintre Uranus, aflat in casa iubirii Sagetatorului, si Marte, stapanul acestei case, poate aduce incidente legate de dragoste, sexualitate sau copii.

In partea a doua a lunii noiembrie 2014 climatul se imbunatateste simtitor, iar sansa le livreaza Sagetatorilor binemeritata portie de fericire.

Luna noiembrie 2014 incepe modest pentru Sagetatori in ceea ce privest cariera, fara evenimente remarcabile. Esti mai degraba retras(a), iti lipseste motivatia sau entuziasmul sau, cine stie, poate pui la cale vreun proiect care inca nu este suficient de conturat pentru a iesi cu el pe taraba.

Te intereseaza insa foarte tare banii. Ai multa initiativa financiara, iar aici unele lucruri pot merge foarte bine, iar altele foarte prost. Iti merge bine in actiunile gandite pe indelete si in plasamentele sigure. Iti merge rau atunci cand te grabesti sau cand risti.

Partea a doua a lunii noiembrie 2014 aduce succes Sagetatorilor, mai ales in studii si in activitati artistice sau creative. Este o perioada benefica si pentru contactele sociale, din care ulterior se pot dezvolta colaborari profitabile.

Ultima decada din noiembrie 2014 primite Sagetatorilor reusita pe toate planurile, inclusiv financiar.

In primele doua decade din noiembrie 2014 vitalitatea Sagetatorului este diminuata, iar rezistenta organismului la oboseala, la infectii si alte atacuri nu este prea buna.

Ai face bine sa te odihnesti mai mult, sa mananci sanatos si sa eviti excesele, de orice natura (mai ales alcool, tutun sau alte adictii). O cura de vitamine nu ti-ar strica.

Daca ai probleme de sanatate, nu le neglija, fiindca se pot agrava.

Adopta o atitudine mai filosofica - mai ales cand se intampla lucruri care nu-ti convin!

Esti foarte motivat si hotarat sa preiei initiativa in plan sentimental. Daca ti-ai priopus sa realizezi ceva, treci rapid la actiune. Marte se afla in Capricorn si, pe langa decizie si dinamism, iti confera inclinatii pasionale si iti accentueaza instinctul sexual.

In noiembrie 2014, tendinta Capricornului este de a cuceri, nu de a seduce. Ar fi bine sa incerci sa o iei, totusi, mai pe ocolite, sa nu dai navala direct, ca sa nu sperii "vanatul".

In alta ordine de idei, Venus, planeta iubirii, se afla in noiembrie 2014 intr-o casa norocoasa, casa a unsprezecea a Capricornului. Aceasta pozitie a lui Venus favorizeaza distractiile, socializarea si activitatile colective.

Se poate sa participi impreuna cu perechea la un proiect de grup, la conferinte, simpozioane ori spectacole sau, daca esti single, sa-ti intalnesti jumatatea in astfel de conjuncturi.

Cu Marte in Capricorn, ai o luna plina in plan profesional, activa si eficienta. Esti in miezul lucrurilor: initiezi, organizezi, dirijezi, conduci.

In noiembrie 2014 ai energie cat cuprinde si, cum iti vine o idee, o si pui in practica. Recuperezi rapid ramanerile in urma, incepi proiecte noi, pui la punct chestiunile neclare, decizi, dispui.

Ai in aceasta perioada o uluitoare capacitate de a-i mobiliza si pe ceilalti, de a-i motiva si a-i coopta in initiativele tale. Gasesti cu usurinta suporteri, protectori, oameni dispusi sa te ajute sa-ti indeplinesti obiectivele. Evoluezi bine in colectivitate, esti lider de grup si participi la activitati cu public.

Se intrevad si satisfactii financiare pentru Capricorni, mai ales in partea a doua a lunii noiembrie 2014.

Este posibil sa investesti in camin, imobiliare sau bunuri valoroase.

In noiembrie 2014 Capricornii debordeaza de energie si au o buna rezistenta fizica.

Adrenalina curge in valuri si poti sustine eforturi mult mai mari decat de obicei. Ai nevoie de miscare si de implicare in activitati provocatoare si solicitante.

Manifesti, insa, o tendinta catre graba, nervozitate si imprudenta, care te poate expune ranirilor sau accidentarilor.

Iesi cat mai mult, participa la evenimente, fa-ti prieteni noi!

VĂRSĂTOR

Aflat in casa cuplului Varsatorului pana in august 2015, Jupiter creeaza un background favorabil in plan sentimental.

Relatia se dezvolta armonios, va propuneti sa faceti lucruri mari impreuna, partenerul/partenera traverseaza o perioada norocoasa.

Daca esti singur(a), poti sa legi o noua relatie. Daca esti intr-o relatie apasatoare, lipsita de perspectiva, te desprinzi cu usurinta. Cam asa suna lucrurile in mare.

Actiunea jupiteriana capata un avant suplimentar in a doua parte a lunii noiembrie 2014, cand Varsatorii se pot astepta la impliniri si evenimente remarcabile.

In prima parte a lunii, insa, atmosfera este cam incarcata. Exista o presiune care cere luarea unei decizii, sau cuplul trebuie sa treaca un obstacol, sa faca fata unei situatii mai dificile.

Noiembrie 2014 este o luna favorabila Varsatorilor in plan profesional. Soarele, Venus si Mercur traverseaza casa carierei Varsatorului inoculandu-i un pic de entuziasm sobrului Saturn, care se straduieste de vreo doi ani sa impuna carierei Varsatorului o nota sobra, disciplinata si oarecum restrictiva.

Impreuna, Soarele, Venus, Mercur si Saturn pun umarul sa te ridice, sa te aduca in centrul atentiei, sa faca astfel incat sa culegi roadele eforturilor din ultima vreme.

Partea a doua a lunii noiembrie 2014 este grozava pentru munca de echipa si promite sa aduca Varsatorilor noi colaborari si contracte. In plus, vei beneficia de un ajutor nesperat in indeplinirea planurilor, cel mai probabil din partea unei femei sau a partenerului/partenerei.

Tot in partea a doua a lunii noiembrie 2014, Varsatorii pot avea parte de o sansa financiara neasteptata.

De obicei ai o buna rezistenta a organismului, dar in noiembrie 2014 ar trebui sa fii ceva mai precaut(a). Conjunctia Marte-Pluto din casa a douasprezecea a Varsatorului te poate lovi destul de dureros sub centura.

Ai grija la infectii si contaminari si evita excesele!

Atentie si in deplasari (pe jos sau cu mijloace de locomotie), fiindca exista un risc de accidentari.

Pazeste-ti spatele! Dusmanii din umbra sunt foarte activi.

PEȘTI

In primele zile ale lunii noiembrie 2014, Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, traverseaza o casa care nu predispune la satisfactii amoroase, dar care te poate face sa realizezi cateva adevaruri adanci privind psihologia partenerului sau motivatiile care mana inainte (sau care ingreuneaza!) mersul relatiei. Poate afli si vreun secret...

Finantele joaca un rol important in viata de cuplu a Pestilor in aceasta perioada.

In a doua si a treia decada din noiembrie 2014, Mercur se afla intr-o bogata si aleasa societate, alaturi de Saturn (pana pe 28), Soare (pana pe 22) si Venus (pana pe 16). Astfel, pentru Pesti se preconizeaza o perioada plina, semnificativa, presarata cu sanse, dar care ar putea conduce la un moment dat la o situatie care sa necesite luarea unei decizii.

Pe tot parcursul lunii noiembrie 2014, departarile sau spiritualitatea conteaza in viata sentimentala a Pestilor.

Pentru Pesti, noiembrie 2014 este o luna buna pentru studiu si cercetare, pentru investigare, pentru accesarea unor informatii avansate, pentru activitati care au tangenta cu universitatile, editurile, publicatiile de specialitate, cultura in general.

Mai pot fi favorizate colaborarile la distanta, relatiile cu companii multinationale sau calatoriile de studii sau afaceri.

In partea a doua a lunii noiembrie 2014, ai parte de sansa: superiorii iti sunt binevoitori, oportunitatile rasar de unde nu te astepti, clientela creste, apar ocazii de a iesi la scena deschisa sau de a participa la sindrofii importante, unde poti lega relatii placute si utile carierei.

Ai realizari, ai succes. Iar acest lucru se cunoaste (din plin!) si din punct de vedere financiar. Fii pe faza!

In prima parte a lunii noiembrie 2014, este posibil ca in atentia Pestilor sa revina o afectiune mai veche sau sa apara unele probleme legate fie de calciu sau alte minerale, fie de oase sau articulatii, fie cauzate de o proasta igiena de viata sau de expunerea la medii neprielnice (frig, umezeala etc).

Situatia se imbunatateste radical in partea a doua a lunii, care iti ofera inclusiv solutii sau rezolvari.

Este posibil sa faci un drum cu motivatii medicale.

Intra in ritm si exploateaza-ti talentele! Este rost de mari realizari.

Sursa: eastrolog.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou