Află ce îți rezervă astrele în luna octombrie

Mirela Ene, 2 octombrie 2014, Ora 15:02

  • print
  • |
afla-ce-iti-rezerva-astrele-in-luna-octombrie-43709-1.jpg

Sezonul rece aduce cu el o dorinţă de nou, dorinţa de a căuta drumuri în viaţă şi nu numai. Află ce îţi rezervă astrele în luna octombrie în dragoste, carieră, sănătate şi bani.

BERBEC

DRAGOSTE: Până în luna noiembrie persistă pericolul unor amăgiri, ispite şi înşelăciuni amoroase. Pe lângă asta, există însă şi şansa, cu care nu te întâlneşti prea des, de a-ţi cunoaşte jumătatea. Cei aflaţi deja într-o relaţie stabilă vor avea de înfruntat pericole provocate de orgoliu şi egoism.

CARIERA: Octombrie este o lună de muncă serioasă, dar şi de acumulare a unor nemulţumiri. Vei avea ocazia să schimbi ceva important în traseul profesional spre finalul toamnei, cu condiţia să amâni toate deciziile importante sau negocierile esenţiale pentru luna noiembrie.

SĂNĂTATE: După o vară cam grea pentru echilibrul tău general, te resimţi şi ai putea observa o scădere a vitalităţii în lunile octombrie şi în noiembrie. În noiembrie va trebui să te ocupi de eventualele probleme medicale.

BANI: Veniturile sunt, în continuare, sub controlul altcuiva sau nu depinde de tine ritmul ori destinaţia cheltuielilor. Datoriile trebuie plătite în septembrie, întreaga lună octombrie fiind una de scadență, în care pot să apară numeroase complicaţii din cauza unor sume restante. Noiembrie se anunţă ceva mai bună, mai ales pe fondul unui pas înainte pe plan profesional.

TAUR

DRAGOSTE: În septembrie vei recunoaşte ce simţi şi vei lua decizii în consecinţă. În octombrie este indicat să eviţi orice plan făcut împreună cu persoana iubită, dacă nu-ţi plac surprizele. În noiembrie, situaţia s-ar putea calma.

CARIERA: Situaţia ta profesională este, de fapt, un lung şir de provocări pe care eşti nevoit(ă) să le gestionezi mobilizând resurse proprii la care nu apelezi prea des. Octombrie poate fi o lună agitată la serviciu. Lucrurile pot deveni deosebit de complicate, dar abia în noiembrie vei reuşi să vezi încotro te îndrepţi.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate e şubredă, solicitările sunt neobişnuit de mari şi de multe, iar dorinţa ta de a-ţi regăsi echilibrul este firavă. Octombrie este luna în care vei afla ce este în neregulă cu tine, iar în noiembrie te vei vedea nevoit(ă) să te ocupi de aceste probleme.

BANI: Octombrie este o lună în care munceşti zdravăn, dar fără să apară şi beneficiile sperate. Poate aduce încurcături legate de banii altora, iar în noiembrie vei şti pe cine te poţi baza şi pe ce sume. Ar fi bine că până la iarnă să faci ceva economii.

GEMENI

DRAGOSTE: A venit momentul să iei decizii importante pentru viitorul relaţiilor tale şi vei primi, în lunile de toamnă, numeroase indicii şi informaţii care te vor ajuta. În octombrie ar fi bine să ai grijă de cei dragi, să comunici cu ei şi să le stai pe aproape. Vei avea destule neînţelegeri de îndurat, dar le vei clarifica pe toate în noiembrie.

CARIERA: Octombrie te poate pune pe jar cu planuri legate de schimbarea orientării profesionale. Noiembrie este luna în care îţi dai seama ce vei avea de făcut când se va ivi un moment favorabil.

SĂNĂTATE: Anumite probleme se vor acutiza şi nu vei mai putea să le ignori. Octombrie nu este o lună în care să pui baza pe informaţiile medicale pe care le primeşti, pentru că vor fi completate şi se vor apropia de adevăr abia în luna următoare.

BANI: Schimbările din acest domeniu sunt puţine şi modeste, deloc pe măsură aspiraţiilor tale. Se recomandă să ţii sub control dorinţa de a achiziţiona obiecte pe care nu ţi le permiţi sau să faci împrumuturi de orice fel. Este nevoie de seriozitate în muncă şi de orientare profesională realistă, ca să treci cu bine peste orice obstacol.

RAC

DRAGOSTE: În această toamnă vei avea tot ce îţi este necesar pentru a lua o decizie importantă în legătură cu soarta unei relaţii, fie ea sentimentală sau de altă natură. Vei începe să înţelegi ce e de făcut în familie, în octombrie vei reveni asupra acestor planuri, iar în noiembrie totul se va clarifica în mintea ta.

CARIERA: Lunile de toamnă îţi vor aduce suficiente indicii despre colaborările pe care le vei avea şi contractele pe care le vei semna. Sunt ocazii valoroase, dar presupun multă muncă şi cer performanţă. Cel mai probabil, în noiembrie vei finaliza negocierile.

SĂNĂTATE: Odată cu creşterea volumului de muncă vor apărea şi probleme de sănătate asociate. În mod special în octombrie se recomandă să fii atent(a) şi să dozezi efortul aşa cum se cuvine, ca să previi complicaţiile.

BANI: E haos în situaţia ta financiară, în sensul că vin bani şi vor veni în continuare, dar se duc la fel de repede şi nu ai control deplin asupra cheltuielilor. Vei primi informaţii despre căile prin care ţi-ai putea rotunji veniturile, iar în octombrie va trebui să fii atent(a) la oportunităţi. În noiembrie ar putea apărea primele câştiguri asociate noilor colaborări.

LEU

DRAGOSTE: Sezonul rece vine cu un context special, care te îndeamnă la aventura, la căutarea libertăţii şi la noi relaţii. În octombrie faci un pas înapoi, iar în noiembrie te hotărăşti în sfârşit cu cine vrei să trăieşti o poveste de dragoste.

CARIERA: Volumul de muncă a crescut, în special din cauza obligaţiilor familiale, pe care nu le poţi refuza. Această tendinţă se accentuează, dar poţi negocia cu membrii familiei ce să îşi asume şi ei. În octombrie se revine asupra acestor negocieri, fără un rezultat clar însă. Abia în noiembrie vei şti ce te aşteaptă şi acasă, şi la locul de muncă.

SĂNĂTATE: Toate lunile de toamnă sunt presărate cu momente în care vei avea bănuieli despre anumite afecţiuni, care se manifestă atipic şi nu necesită tratament, dar te stresează. Este indicat să fii atent(a) la orice exagerare culinară, pentru că te-ai putea îngrăşa serios.

BANI: Vei fi dezamăgit(a) de eşecul unor discuţii cu apropiaţii, legate de banii cu care puteţi face ceva împreună. În octombrie te orientezi mai bine, dar nu poţi pune la punct mare lucru. Abia în noiembrie vei afla cine va contribui la mică afacere pe care o ai în plan sau la reparaţiile pe care le necesită locuinţa.

FECIOARA

DRAGOSTE: Rişti să-ţi provoci singur(ă) dezamăgiri, dacă vei avea pretenţii prea mari de la partenerul de cuplu sau de la un viitor posibil partener. În octombrie vei fi mai cuminte şi mai realist(a), iar în noiembrie vei lua decizii.

CARIERA: Îţi pui singur(a) beţe-n roate prin stângăcii, abuzuri sau orgoliu exagerat, servindu-le pe tavă adversarilor tăi motive să te conteste. Îţi stabileşti obiectivele profesionale, în octombrie te prinzi care sunt obstacolele cele mai dificile, iar din noiembrie încolo te apuci serios de muncă.

SĂNĂTATE: Vei avea de înfruntat momente tensionate, în care nu vei şti clar ce e în neregulă cu tine. Septembrie este o lună bună în acest domeniu, dar în octombrie şi în noiembrie va trebui să te ocupi cu maximă seriozitate de echilibrul tău general.

BANI: Veniturile tale depind de calitatea relaţiilor pe care le stabileşti cu adversarii, cu familia şi cu colegii de muncă. În septembrie, câştigurile vor fi constante. În octombrie vei avea de rezolvat unele urgente financiare şi s-ar putea să fii nevoit(a) să umbli la rezerve. În noiembrie ai putea să recuperezi ceva din pierderi, dar nu fără a face eforturi suplimentare.

BALANŢA

DRAGOSTE: Se anunţă reconfigurări în grupul de prieteni, asociaţi sau protectori, fapt care ar putea genera schimbări pe măsură în relaţiile tale. Septembrie te aduce mai aproape de persoane speciale, care te vor inspira să trăieşti frumos. În octombrie vei ieşi în evidenţă oriunde te-ai afla, iar în noiembrie vei începe să culegi roadele acestei diversităţi relaţionale.

CARIERA: Dezamăgirile de la actualul loc de muncă te vor consuma destul de mult. În octombrie vei tolera mai uşor aceste neplăceri, iar în noiembrie vei fi mai dornic(a) de stabilitate decât de schimbare.

SĂNĂTATE: Vei avea mai puţină tragere de inimă la locul de muncă, din cauza senzaţiei de oboseală accentuată. În octombrie îţi revii, dar va trebui să te ocupi de problemele de sănătate ale unui apropiat. În noiembrie vei doza cu totul altfel propria energie.

BANI: Se dau mari bătălii în acest domeniu şi eşti mereu atent(a) la următoarea etapă a luptei. Vei avea o toamnă încărcată de tensiuni şi dificultăţi, dar cu promisiunea unor beneficii importante, pe termen lung. Nu este indicat să iei decizii financiare în octombrie şi în prima parte a lunii noiembrie, şi nici să semnezi documente importante legate de finanţele proprii.

SCORPION

DRAGOSTE: Decizi pe cine vei proteja şi pe cine nu în următoarea perioadă. Octombrie este luna asocierilor secrete şi intrigilor de culise, care vor ieşi însă la lumină, indiferent de voinţa ta. În noiembrie vei reuşi să întorci în avantajul tău orice situaţie care se asociază cu riscuri în relaţiile importante.

CARIERA: Până în noiembrie, toate planurile pe care ţi le faci vor fi marcate de o pată care îţi strică bunul nume şi te lipseşte de respectul comunităţii profesionale. Este esenţial să fii mereu atent(a) la modul de exprimare, la imagine şi la felul în care te prezinţi în orice situaţie.

SĂNĂTATE: Pot să iasă la lumina anumite dezechilibre din organism, pe care nu le-ai reglat la momentul potrivit. Vei vedea cu ochii tăi care sunt problemele. În octombrie vei fi ocupat( a) cu altele, dar în noiembrie va trebui să-ţi îndrepţi atenţia asupra acestor complicaţii.

BANI: Mai degrabă lunile de iarnă decât cele de toamnă vor aduce modificări importante în plan financiar, de aceea ar fi bine să fii prudent( a) şi să economiseşti cât mai mult şi să pui capăt cheltuielilor inutile. Cei mai mulţi bani se vor duce în următoarele trei luni pe păstrarea unui anumit standard de viaţă.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: În viaţă sentimentală e haos de câţiva ani şi acest lucru şi-a pus amprenta asupra ta - nu eşti deloc atent( a) la nevoile celor dragi. Îţi vei revizui comportamentul, în octombrie vei stabili un nou mod de abordare a relaţiilor, iar în noiembrie te vei ocupa de casă şi de familie. Te-ai putea îndrăgosti de o persoană aflată la distanţă.

CARIERA: Te vei lămuri care sunt direcţiile de evoluţie cărora merită să le acorzi atenţie. În luna octombrie se anunţă o schimbare în cercul de protectori, iar în noiembrie te vei retrage de bunăvoie, ca să te pregăteşti pentru ce urmează.

SĂNĂTATE: Ai probleme de sănătate cărora nu le găseşti o rezolvare simplă şi rapidă. Cea mai dificilă luna se anunţă a fi octombrie, fiindcă că îţi lipsesc informaţii esenţiale pentru a stabili un diagnostic clar. Nu se recomandă să forţezi nota. În noiembrie, analizele medicale vor fi concludente şi vor aduce datele de care ai nevoie.

BANI: Culegi roadele eforturilor din vară. Octombrie vine cu noi oportunităţi, care sunt asociate cu un protector, dar rezultatele vor avea o întârziere destul de mare. În noiembrie, problemele financiare trec în plan secund.

CAPRICORN

DRAGOSTE: De câţiva ani, relaţiile importante sunt într-un proces de reconfigurare care te poate deruta destul de mult. Vei avea de parcurs o nouă etapă de acest fel la iarnă. Dintre lunile de toamnă, cea mai echilibrată şi mai favorabilă pentru a proteja ceea ce iubeşti se anunţă a fi octombrie. Se recomandă să nu neglijezi faptul că oamenii se schimbă şi odată cu ei, relaţiile lor cu toţi cei din jur.

CARIERA: Ai putea provoca dezordine în echipa ta, din cauza unor ambiţii necontrolate, de aceea, este indicat să fii atent(a) la tot ce faci. În octombrie vei fi nevoit(a) să baţi în retragere, dacă ai exagerat cu pretenţiile. În noiembrie vei reveni asupra planurilor făcute, ajustându-le serios.

SĂNĂTATE: Atmosfera războinică din familie şi frustrările asociate cu ambiţiile profesionale nestăvilite pot provoca dezechilibre serioase. Ar fi bine că iarnă să te găsească într-o stare cât mai bună, să-ţi recâştigi calmul şi echilibrul interior, de care vei avea mare nevoie. Luna octombrie poate fi dificilă pentru sănătate.

BANI: Ai de înfruntat propriile porniri negative în acest plan şi ar fi bine să fii foarte atent( a) la ce faci cu banii altora în lunile de toamnă. Te poţi confrunta cu pierderi importante, dacă iei decizia de a divorţa sau de a te asocia cu un partener care pare puternic şi de încredere.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: În lunile de toamnă începi să vezi clar cu cine ar trebui să împarţi drumul în viaţă şi ajungi la câteva concluzii care te vor ajuta apoi să iei o serie de decizii importante. Se recomandă să amâni aceste hotărâri până în decembrie.

CARIERA: Continua seria obstacolelor care îţi pun la încercare cele mai importante calităţi umane şi profesionale. Scopul acestor încercări e să scoată la lumină un potenţial neexploatat, la care apelezi doar în momentele grele. Ar fi bine să eviţi deciziile esenţiale în octombrie şi în noiembrie.

SĂNĂTATE: Suprasolicitările profesionale îşi pot spune cuvântul în această toamnă, prin faptul că nu vei mai putea menţine acelaşi ritm alert. Va fi nevoie de o redimensionare a volumul de muncă, în special în octombrie. În noiembrie debutează o perioadă în care vei avea nevoie de mai multă odihnă şi de protejarea stării de sănătate.

BANI: Te afli într-un moment încărcat de confuzie, care va mai dura câţiva ani, şi tocmai de aceea nu este indicat să-ţi faci planuri pe baza veniturilor dintr-un anumit moment. În noiembrie se vor debloca anumite sume pe care le-ai avut în vedere în vara. Noile asocieri nu îşi vor arăta roadele atât de repede pe cât ai dori, va fi nevoie de multă muncă şi de răbdare.

PEŞTI

DRAGOSTE: În octombrie vei evita deciziile importante, pentru că nu vei căpăta asigurările dorite ca să îţi asumi riscurile asociate cu o relaţie de durată. În noiembrie începi să vezi viitorul altfel, cu mai multă seriozitate. Tot atunci debutează o perioadă dificilă pentru relaţiile de cuplu stabile - ies la lumina numeroase nepotriviri.

CARIERA: Ai ocazia să trăieşti cumva în avans ceea ce pe parcursul următorilor ani va fi traseul tău profesional. Vei fi tentat(a) să iei decizii revoluţionare şi să te asociezi cu oameni noi. Ar fi bine că aceste asocieri să fie făcute până în noiembrie, cele stabilite după această lună fiind marcate de trădări, ascunzişuri şi capcane.

SĂNĂTATE: Se poate instala o stare de oboseală inexplicabilă. Este important să fii atent(a) la ritmul de muncă în octombrie şi noiembrie.

BANI: Situaţia financiară nu va urma îndeaproape sporul de imagine şi prestigiul de care te bucuri. Vor veni bani, dar orice creştere va atrage după sine mai multă muncă. În octombrie şi noiembrie, evita deciziile financiare şi achită-ţi datoriile.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou