Best Dental

Află ce îți rezervă astrele în perioada 26 ianuarie-1 februarie

Mălina Andrei, 26 ianuarie 2015, Ora 09:04

  • print
  • |
afla-ce-iti-rezerva-astrele-in-perioada-26-ianuarie-1-februarie-45316-1.jpg

Săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2015 este cea a judecăților sociale și a jocurilor de diferite feluri. Foarte mulți nativi vor simți nevoia să își ascundă trăirile și sentimentele și să-i critice pe cei din jur.

Află ce ți-au rezervat astrele în urmatoarea perioadă:

Berbec:
Începe să se populeze casa frustrărilor şi angoaselor din horoscopul vostru odată cu intrarea lui Venus în Peşti de marţi, dar abia de joi începeţi să simţiţi efectul acestui conglomerat de planete. În aceste zile, vă deranjează mai mult decât de obicei faptul că trebuie să vă bateţi capul cu unii indivizi, că aveţi de umblat foarte mult ori că pur şi simplu, nu se leagă nimic. Este ceva temporar!

Taur:
Se lasă cu oareşce tensiune interioară sâmbătă şi duminică. Probabil vă chinuiţi prea mult să vă căutaţi cuvintele pentru a nu supăra pe nimeni, vă nelinişteşte o veste sau poate întâmpinaţi dificultăţi cu autovehiculul personal. În orice caz, vorbim de întâmplări de zi cu zi pe care le înghiţiţi mai greu decât în mod normal şi care vă pot provoca dureri de cap. Nu le puneţi pe toate la suflet!

Gemeni:
Dacă v-aţi pregătit foarte mult pentru un examen, v-aţi propus să faceţi o călătorie importantă sau aţi programat un interviu de angajare în care v-aţi pus mari speranţe cândva în intervalul luni-miercuri, nu vă panicaţi dacă nu iese cum vreţi voi. Vă puteţi simţi demoralizaţi, gata-gata să lăsaţi baltă totul, dar ambiţionaţi-vă mai mult. Adoptaţi tehnica paşilor mărunţi pentru a evita decepţiile!

Rac:
Vă recomand ca joi şi vineri să vă programaţi sarcinile care nu presupun consum de energie fizică şi mentală mare. Poate vă alegeţi cu crampe musculare în regiunea braţelor sau a coapselor, vă apucă o tuse teribilă sau doar vă simţiţi extenuaţi. Dacă sunteţi sub medicaţie, dar nu sunteţi deloc bine, adresaţi-vă doctorului. Probabil prezentaţi efecte adverse sau sunteţi alergici la vreun compus!

Leu:
Se ştie că weekendul ne-a fost dat pentru recăpătarea puterilor, iar cel puţin în cazul zilelor de vineri şi sâmbătă din această săptămână, vorba se aplică la perfecţiune. Dacă pare să nu vă convină nimic din ceea ce fac şi spun apropiaţii voştri, ba chiar sunteţi ursuzi şi pe punctul de a izbucni în lacrimi din orice, este clar că aveţi nevoie de odihnă. Oboseala îşi spune cuvântul!

Fecioară:
Aparent, filozofia voastră de viaţă conservatoare sau din contră, faptul că vă permiteţi mai multe mofturi decât ar fi cazul stă la baza problemelor de sănătate cu care vă confruntaţi în prima parte a săptămânii sau pe care le experimentaţi de ceva vreme, dar care ating apogeul în intervalul luni-miercuri. Dacă aveţi rezerve în privinţa doctorului pe care-l frecventaţi acum, cereţi o a doua părere!

Balanţă:
Zilele de joi şi vineri se pot dovedi destul de grele, fapt care vă poate scădea nivelul de energie sub limita admisă. În plus, casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general se îmbogăţeşte cu încă un chiriaş, Venus, ceea ce înseamnă că se anunţă provocări suplimentare. Dacă sunteţi cu nervii întinşi la maximum, încercaţi o sesiune de masaj sau o şedinţă de aromaterapie pentru relaxare.

Scorpion:
Se pare că nu săptămâna lucrătoare vă cauzează stres şi oboseală, ci tocmai zilele de weekend. Pentru a evita extenuarea totală, nu vă înhămaţi la o vacanţă sau la o ieşire prelungită în afară localităţii sâmbătă şi duminică, dacă vineri simţiţi că n-aţi fi în stare să vă şi bucuraţi de aceste planuri. Mai mult, căutaţi să vă înconjuraţi de oameni cu o gândire matură care să nu exercite presiune asupra voastră!

Săgetător:
Dacă aveţi probleme cu sănătatea, s-ar putea ca intervalul de zile luni-miercuri să fie ceva mai dificil. Ameliorarea stării de sănătate se face greoi, semn că medicaţia nu este suficientă pentru ca lucrurile să meargă înspre bine. Din câte se pare, se recomandă o schimbare a stilului de viaţă sau a alimentaţiei pentru a vă asigura că scăpaţi de probleme definitiv.

Capricorn:
Tranzitul Lunii prin casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general de joi şi vineri îşi poate pune amprenta pe tonusul şi energia voastră, dar victima sa colaterală pare să fie tocmai abilitatea voastră de a vă ţine de programul acestor zile. Aşadar, dacă nu vă stă mintea la nimic, uitaţi lucruri foarte uşor sau aveţi impresia că orice atingeţi se transformă într-un haos, este clar că trebuie să vă deconectaţi.

Vărsător:
Luna se perindă weekendul acesta, mai precis sâmbătă şi duminică, prin casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general, iar dacă nu vă aduce faţă în faţă cu o afecţiune netratată sau nu vă lasă garda imunitară jos, mai mult ca sigur vă încordează mai mult decât aţi putea duce cu demnitate. Această stare de nelinişte poate crea o breşă în agenda voastră zilnică, ceea ce vă poate da peste cap.

Peşti:
Cel puţin în prima parte a săptămânii, mai exact în intervalul luni-miercuri, agenda zilnică se arată destul de încărcată, semn că nu prea aveţi cum să scăpaţi şi să faceţi lucrurile doar pe jumătate. Dar cu două planete retrograde, adică Mercur în casa componentei emoţionale şi mentale a sănătăţii şi Jupiter în casa componentei fizice medicale, nu este foarte uşor. Fiţi optimişti!

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:02