Afla ce-ti rezerva astrele in saptamana 2 - 8 Decembrie 2013

Ziarul Atac, 2 decembrie 2013, Ora 17:01

  • print
  • |
afla-ce-ti-rezerva-astrele-in-saptamana-2-8-decembrie-2013-36481-1.jpg

Berbec

Ca niciodata, aventura si departarile te cheama, dorul de duca fiind prezent in orice moment. Evenimentul de Luna Noua iti influenteaza deciziile legate de viitor, aducandu-ti dorinta de a-ti extinde orizonturile, adoptand noi concepte. Sfarsitul de saptamana insa, intervine cu o atmosfera care tine de domeniul fantastcului, caci aspectul de cuadratura format de Mercur si Neptun au ca efect o legatura cu alte dimensiuni foarte usor de realizat. Riscul este acela de a ramane ancorat intr-o alta realitate, nereusind sa aduci in plan concret ceea ce iti propui. Cu toate acestea, oportunitatile legate de calatorii, apar tocmai pentru a-ti face viata mai frumoasa.

Taur

Incepi a-ti stabili noi teluri. Si foarte bine ce faci, si avand parte si de sustinerea aspectelor astrale, vei reusi cat de curand sa le atingi. Nu va fi nevoie sa te ascunzi, nu va fi cazul sa apelezi la fel de fel de tertipuri pentru a-ti urma drumul ales. Unde mai pui si faptul ca, tot prin intermediul parcurgerii acestui drum, descoperi noi veleitati personale de care habar nu aveai. Interesant este si momentul in care Marte va accesa energiile semnului Balantei, in sectorul rezervat rutinei zilnice, acesta amplificandu-ti simtul corectitudinii. Printre altele, acest eveniment astral, prin influenta sa, te va ajuta sa iti dai seama de ce anume ai nevoie, cu adevarat.

Gemeni

Relatiile tale se afla sub lupa in aceasta saptamana. Si mai ales, felul in care tu te raportezi la persoanele implicate. Atat noile parteneriate cat si vechile relatii sunt puse la incercare. Evenimentul de Luna Noua, inca de la inceputul saptamanii, iti ofera oportunitati la care probabil nici nu ai visat vreodata. Este posibil (in functie de circumstante, evident) sa duci la un nou nivel relatia in care esti implicat. Totusi, prezenta aspectului de cuadratura format de Neptun te obliga la a avea rabdare, caci entuziasmul simtit te poate duce foarte usor la pierzanie, in loc sa te conduca spre gradina cu lauri.

Rac

Urmeaza o saptamana in care cresterea ta (pe toate nivelurile) se va simti, intr-un crescendo contrastant fata de ultima perioada a anului. Incearca doar sa iei in considerare si parerile celor din jur, caci acestia chiar iti doresc binele. Este indicat sa iti transformi toate frustrarile si emotiile negative in actiuni a caror natura e constructiva. In orice caz, pregateste-te pentru un volum dublu de munca, caci de acum va trebui sa ai grija ca schimbarile legate de casa sa fie benefice tuturor mebrilor familiei, timp in care nici locul de munca nu poate fi neglijat.

Leu

Te asteapta o saptamana plina de voie buna, bucurii si desfatare a simturilor, caci Soarele, cu trecerea sa prin semnul Sagetatorului (segmentul rezervat creatiei si distractiilor, in horoscopul tau solar), sigur iti va aduce o stare de spirit pozitiva. Comportamentul tau este perceput ca fiind foarte placut, copilaros cateodata, dar ceea ce trezesti in viata celor din jur, ca emotie, sigur iti va aduce succesul mult asteptat, in materie de relationare. Spre sfarsitul saptamanii, insa, incearca sa nu exagerezi cu critica si cu comentariile care pot fi considerate nelalocul lor. Pastreaza o mana de fier intr-o manusa de catifea.

Fecioara

Casa in care locuiesti si familia pe care o ai sunt acele subiecte care iti vor acapara atentia in aceasta saptamana. Planurile pe care le faci de acum incolo implica in primul rand aceste doua subiecte - casa si familia. Pentru ca valorile pe care acestea le trezesc in sufletul tau sunt accentuate si singurele care iti vor umple mereu sufletul cu bucurie. Eventuale neplaceri pot aparea incepand cu ultimele doua zile ale acestei saptamani, caci timp de cateva luni, Marte, prin ingresul sau in semnul Balantei si prin cel de-al doilea sector al horoscopului tau solar, iti va pune la incercare capacitatea de a economisi si de a cheltui cu masura.

Balanta

Nostalgia iti poate fi un bun prieten, dar si un veritabil inamic, in aceasta saptamana. Influenta planetei Venus, stapana semnului tau solar, isi incetineste si mai mult miscarea, pregatindu-se de retrogradare, in ultima parte a lunii decembrie. Iti atrage atentia, insa, asupra regretelor pe care le poti avea ca urmare a actiunilor trecute. Ar fi bine daca ai incerca sa inveti lucruri noi. Uita de emotii si asculta-ti ratiunea, caci surprize placute te asteapta daca reusesti sa depasasesti obstacolele interioare. Odata cu accesul planetei Marte in semnul tau solar, la sfarsitul acestei saptamani, obligatia de a spune lucrurilor pe nume, cu sinceritate, va fi prezenta.

Scorpion

Deciziile pe care acum le iei, cu privire la scopurile tale viitoare, au un impact foarte mare asupra viitorului tau. Nevoia de securitate (nu doar materiala!) este din ce in ce mai accentuata, odata cu evenimentul de Luna Noua si cu influenta acestuia asupra sectorului rezervat resurselor, dn horoscopul tau solar. In cazul in care lucrezi in niste circumstante care nu ti se mai par familiare, este momentul sa iti pregatesti o noua cale, anihiland ceea ce nu mai corespunde modului tau de viata. Nu uita faptul ca drumul tau spiritual este la fel de important ca si chestiunile pamantesti.

Sagetator

O saptamana in care reevaluarea planurilor de viitor se impune de la sine. Pragmatismul nu trebuie sa iti lipseasca. Ceea ce trebuie sa eviti in aceasta saptamana este felul expansiv si flamboaiant in care te manifesti atunci cand ai prea multe de comunicat, in special prin limbajul trupului si prin tonalitatea vocii. O perioada de timp excelenta pentru a renunta la vechile obiceiuri, descoperind noi abordari, mai ales in ceea ce priveste relatia ta de dragoste. Este momentul sa ai curajul de a spune lucrurilor pe nume si de a vorbi deschis despre aspiratiile tale, obligandu-i pe cei care mereu iti gasesc nod in papura sa te accepte asa cum esti.

Capricorn

Schimbarea ramane posibila si - cel mai important - surprizele nu vor conteni sa apara. Surprizele placute. Se sfarsesc anumite cicluri in viata ta, activate si anuntate de influenta evenimentului de Luna Noua de la inceputul acestei saptamani. Vestea buna este aceea ca nu vei fi surprins pe picior gresit, caci Uranus, prin influenta sa astrala, nu te lasa sa gresesti drumul si se asigura ca vezi totul exact asa cum este in realitate. Surpriza cea mai placuta este aceea ca, din senin si de nicaieri, apar oameni care te vor ajuta exact cand te astepti mai putin. Ingerii iti sunt aproape, iar momentul in care vei straluci de fericire se apropie.

Varsator

Rolul tau in comunitate este din ce in ce mai important, iar in aceasta saptamana se pare ca ajutorul iti va fi cerut mai des decat de obicei. Evenimentul de Luna Noua din semnul Sagetatorului, activandu-ti zona rezervata anturajului si prietenilor din horoscopul tau solar, te incurajeaza sa fii din ce in ce mai deschis in ceea ce-i priveste pe acestia. A fi un coechipier si un prieten de nadejde ar trebui sa devina cel mai important scop al acestei saptamani, pentru tine. Evita a adopta niste idei care nu iti apartin sau a prezenta celorlalti niste concepte care nu pot fi realizate in plan real.

Pesti

Te face din ce in ce mai fericit viata profesionala pe care o ai. Implicarea ta, din ce in ce mai mare, va aduce in prim plan roadele muncii depuse pana acum. Noile si multele idei originale pe care le ai, in ceea ce priveste schimbarile legate de cariera, iti vor asigura succesul, pentru ca le poti realiza foarte usor. Aspiratiile tale prind forma, chiar daca cei din jur nu iti sustin demersurile asa cum ti-ai dori. Nu cauta solutii definitive, pentru ca in aceasta saptamana nu vei gasi cele mai bune raspunsuri - in orice moment pot aparea detalii noi, care iti schimba planurile de viitor. Chiar daca nu gasesti raspunsul la problemele pe care le ai, continua, caci resusita este aproape.

sursa: Astrocafe.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou